Jau trīspadsmito reizi Ventspilī tika svinēti bērnu svētki „Saules stunda pilsētā”. Un kā katru gadu svētki iesākās ar krāšņu svētku gājienu no Ganību ielas pa Lielo prospektu uz Bērnu pilsētiņu.

Gājienā dalībniekus pavadīja Talsu pūtēju orķestris, Rīgas Tehniskās Universitātes pūtēju orķestris, Ventspils pūtēju orķestris, bet Bērnu pilsētiņā sagaidīja Ventspils 1. ģimnāzijas pūtēju orķestris.

Svētkos piedalījās ap 1300 bērni un jaunieši no pirmsskolas Izglītības iestādēm, skolām, Jaunrades nama, sporta skolas „Spars”, deju studijas „Prieks”, Mūzikas skolas, popstudijas „Jūras akmentiņi”, deju kolektīva „Liedags” un Rojas deju studija „Elfas”. Svētku laikā dalībnieki rādīja savus talantus dejošanā, dziedāšanā, muzicēšanā, sportiskās un radošās aktivitātēs.

Bērnu pilsētiņā notika svētku koncerts, ikviens varēja iesaistīties radošajās darbnīcās un sporta aktivitātēs. Pirmo reizi svētkos bērniem bija iespēja piedalīties minigolfa turnīrā, bet tiem, kam patīk zīmēšana, varēja kopā ar smilšu animācijas mākslinieci piedalīties smilšu kino tapšanā. Aizraujošas nodarbes bērnus sagaidīja arī filmu studijas „Animācijas brigāde” leļļu darbnīcās.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: