Ventspils 4. vidusskolā par tradīciju jau kļuvis Ekovakars 8.-11.klašu skolēniem, kad pēc rūpīga padarīta mācību darba skolēni kopā atpūšas, sportojot un vakarējot savam priekam.

Ekovakarā, kas notika 28. maijā, skolēni spēlēja strītbolu, futbolu un tautas bumbu, gatavoja veselīgas vakariņas saviem klasesbiedriem un izvērtēja ikdienā lietotos dzērienus, nosakot tajos cukura daudzumu, bet čipsos noteikta to enerģētiskā vērtība.

 

Ar dekupāžas palīdzību skolēni savu veco krūzīti vai bļodiņu pārvērta jaunā. Skolēni parādīja arī savu prasmi orientēties, atrodot dažādus nozīmīgus objektus pilsētā. Visas šīs aktivitātes atbilst skolas šī gada tēmai – veselīgs dzīvesveids. Lai pasākums noritētu veiksmīgi, aktīvi pasākumā iesaistījās arī sporta, mājturības un dabaszinību skolotāji.

 

Šogad skola uzdrīkstējusies ar 11.a un 11.c klases skolēnu aktīvu līdzdalību veidot šādu pasākumu – Ekodienu – arī 4.-7.klašu skolēniem, savukārt sešgadīgo apmācības programmas audzēkņi un 1., 2.klašu skolēniem paredzēts Ekopārgājiens ar uzdevumu iepazīt kokus skolas apkārtnē, kā arī pludmales kāpas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: