Jau 25. reizi Rīgā notika sporta svētki ar mērķi veicināt republikā dzīvojošo dažādu tautību bērnu un jauniešu kopību sportā un draudzību vienotā Latvijā. Svētkos piedalījās arī Ventspils vācu kultūras biedrības pārstāvji.

Sporta svētkos Vienoti sportā iesaistījās Latvijā dzīvojošo dažādu tautību bērni un jaunieši vecumā no 5 līdz 14 gadiem, un šogad svētkos piedalījās 18 organizācijas ar 400 dalībniekiem. Ventspils vācu kultūras biedrību pārstāvēja 15 jaunie sportisti.

 

Komandu sporta veidi bija strītbols, tautas bumba, virves vilkšana un stafetes. Ventspils vācu kultūras biedrības pārstāvji ieguva 3. vietu strītbolā, 2. vietu virves vilkšanā un 1. vietu stafetē, saņēma diplomus un balvas.

 

Visi dalībnieki piedalījās individuālajās aktivitātēs: basketbola soda metieni, šautriņu mešana, spēka vingrinājumi, lekšana, mešana, skriešana u.c. Aktivitātes, kā arī zīmēšana.

 

Ikviens varēja saņemt piemiņas balvu - krūzi, ja dalībnieks vecumā no 5 - 7 gadiem dalībnieka kartē ieguva 5 tiesnešu atzīmes, bet dalībnieks vecumā no 8 - 14 gadiem ieguva 7 tiesnešu atzīmes.

 

Svētkus organizēja un vadīja Organizācijas komiteja, kuras sastāvā bija pārstāvji no Latvijas Olimpiskās akadēmijas, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas un Latvijas Universitātes PPMF Veselības un Sporta izglītības centra.

 

Ventspils vācu kultūras biedrības komandas dalībnieki mājās atgriezās ļoti gandarīti par sasniegtajiem rezultātiem, visiem bija patiess prieks par fiziskajām aktivitātēm pildīto, interesanti aizvadīto dienu Rīgā.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: