Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Iepriecina slimnīcas mazos pacientus

Vakar Ventspils slimnīcā pie mazajiem pacientiem bija ieradusies jautra kompānija – Brīnumskapja iemītnieki kopā ar dakteriem Klauniem.

Uzņem viesus un garšīgi pabaro

Noskaidroti un krāšņā ceremonijā apbalvoti divu Ventspilī nozīmīgu konkursu uzvarētāji. Atzinīgus vārdus, pilsētas domes Atzinības rakstu, kā arī iespējas izglītoties un reklamēties saņēma konkursu Labākais ēdināšanas uzņēmums 2013 un Labākais izmitināšanas uzņēmums 2013 uzvarētāji.

 

2.lpp. Viedoklis: «Soliņu sildītāji», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Megija Zakalovska

«Izglītības un zinātnes ministrija plāno palielināt sporta stundu skaitu no divām uz trim nodarbībām nedēļā. Noteikti ir skolēni, kuri par šādu valdības lēmumu ir sajūsmā. Turpretī citi skolēni, kuri sporta stundu laikā visbiežāk silda zāles soliņus, būs neapmierināti. Manuprāt, šeit arī iezīmējas galvenā problēma - jāatrod veids, kā skolēnos rast motivāciju kustēties un būt aktīviem.»

 

3.lpp.

Jaungada uguņošana pārsteigs

Šogad Jaungada uguņošana sagādās ventspilniekiem daudz patīkamu brīžu. Ne tikai uguņošanas vieta būs neierasta, atšķirsies arī svētku uguņošanas noformējums.

Top vērienīga izstāde par godu latam

Saglabājot liecības par aizejošo valūtu, Ventspils muzejs veido jaunu kolekciju. Gaidāma izstāde, kuras galvenais eksponāts būs lats.

Svētku laikā jāuzmana sveces

Glābēji aicina svētku laikā būt īpaši uzmanīgiem ar uguni. Nenopūsta svece adventes vainagā jau radījusi pirmās likstas Ventspilī.

 

4.lpp.

Paspārnes darbiniece novērtēta konkursā

Labklājības ministrijas konkursā Labākais sociālais darbinieks Latvijā otro vietu 49 pretendentu vidū ieguvusi Ventspils krīzes centra ģimenēm ar bērniem Paspārne darbiniece Inga Ābiķe.

Trīs paaudzes tiekas Rūķu talkā

1. pamatskolas audzēkņi jau laikus gatavojas Ziemassvētkiem. Viņi ir gatavi ne tikai paši saņemt dāvanas, bet arī apdāvināt citus.

 

5.lpp.

Terminālis, pret kuru nav pretenziju

Viens no modernākajiem Baltijā akmeņogļu pārkraušanas uzņēmumiem – stividorsabiedrība Baltic Coal Terminal – domā par otrās kārtas būvniecību un jaunu kravu veidu piesaistīšanu.

 

6.lpp. Sports. Last 16 liktenis izšķirsies pēdējā kārtā

Otro zaudējumu pēc kārtas FIBA Izaicinājuma kausa pirmā grupu turnīra spēlēs piedzīvojuši BK Ventspils basketbolisti. Viņi viesos ar 80:83 atzina Zviedrijas komandas Sodertalje Kings pārākumu, tādējādi visus jautājumus par iekļūšanu turnīra nākamajā kārtā atstājot uz pēdējās kārtas mačiem.

Haritonovs – pasaules vicečempions

Izcilu panākumu Antālijā (Turcija) notikušajā WAKO pasaules čempionātā kikboksā guvis mūsu sportists Pāvels Haritonovs, kas izcīnīja otro vietu kick light versijā svara kategorijā līdz 89 kilogramiem.

Kamzolai bronza Rīgas kausā

Rīgā notikušajās Pasaules kausa izcīņas trešā posma sacensībās galda hokejā veiksmīgs starts padevies Ventspils Jaunrades nama spēlētājai Laimai Kamzolai – viņa izcīnījusi augsto trešo vietu dāmu nominācijā.

 

7.lpp. Ziņas/Reklāma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: