Ievērojot ikgadējo tradīciju, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas vadība svinīgi sveica aizvadītā gada labākos slimnīcas ārstus, medicīnas māsas, nodaļas vadītājus un citus darbiniekus. Galveno titulu ieguva Ventspils ķirurgs Jurijs Krupnovs, par kuru aizvadītajā gadā pacienti izteikuši visvairāk pozitīvas atsauksmes.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētāja Egija Širova pasākumā atgādināja, ka labāko mediķu un darbinieku apbalvošana notiek jau sesto gadu pēc kārtas. Tādā veidā tiek izteikta atzinība kolēģiem, kuru profesionālo darbu novērtējuši gan pacienti, gan arī kolēģi un slimnīcas valde. Kopumā šogad slimnīcas stacionārā palīdzība sniegta 11 tūkstošiem pacientu, un tas ir ļoti liels darba apjoms.

 

Pasākumā piedalījās arī par veselības nozari atbildīgais Ventspils domes priekšsēdētāja vietnieks Guntis Blumbergs. «Gribu pateikt paldies visiem apbalvotajiem mediķiem, jo jūsu darbs ir tiešām svētīgs. Ārstam ir jānoliek malā savas rūpes un visu sevi jāvelta cilvēkam, kurš atnācis pēc palīdzības. Tas nozīmē, ka ārstam ir jāstrādā ar 200 % atdevi. Nejaušības pēc šādā darbā strādāt nevar,» sacīja G.Blumbergs, īpaši sveicot galvenā titula ieguvēju Juriju Krupnovu.

 

Savukārt titulus GADA ĀRSTS 2013.gadā ar savu profesionālo darbu izpelnījās ķirurgs Ēriks Čēms, anestezioloģe-reanimatoloģe Baiba Rauhvargere, pediatrijas dienesta vadītāja Ieva Ozola, bērnu infektoloģe Ilze Buka, kā arī kolēģi no slimnīcas Talsu filiāles - ķirurgs Jānis Briedis un virsārste Brigita Aišpure.

 

GADA ĀRSTS REZIDENTS tituls piešķirts Jānim Berķim – Bergam, Ingai Vitmanei un Elitai Timmai. Visi trīs strādā Talsu filiālē.

 

Par titula GADA VECMĀTE ieguvēju kļuva Diāna Zaļepska. GADA NODAĻAS VADĪTĀJS ir traumatoloģijas nodaļas vadītājs Māris Zirnis, laboratorijas vadītāja Inta Čirkše un neiroloģijas nodaļa vadītāja Ilona Urtāne.

 

Titulu GADA MEDICĪNAS MĀSA ieguvaMarika Tanakova, Marita Egle un Talsu filiāles māsa Inita Madzule – Dzirkale, bet GADA MEDICĪNAS MĀSA VESELĪBAS APRŪPĒ MĀJĀS ir Līga Bartuļa. Par titula GADA MĀSAS PALĪGS īpašniecēm kļuva Ņina Levita un Talsu pārstāve Skaidrīte Pūliņa. Tikmēr GADA VIRSMĀSA ir Silva Aļeksējeva, Sintija Brice un Marita Blumberga. GADA BIOMEDICĪNAS LABORANTS ir Aija Maķevica no Talsiem.

 

Īpaša nominācija bija NOVITĀTE MEDICĪNĀ 2013.gadā, ko ieguva Dakteris Klauns Rebeka Arhipova. GADA NODAĻAS titulu saņēma Ķirurģijas nodaļa Ventspilī un Hemodialīzes nodaļa Talsos.

 

No administrācijas darbiniekiem dažādus titulus ieguva kapelāne Daina Ramane, saimnieciski tehniskā dienesta vadītāja Maija Zaķe, juriste Aija Zasa (Talsi), saimniecības māsa Gunta Piusa, kā arī darbinieces Ilze Kauseniece un Mirdza Baženova.

 

Apskati apbalvošanas foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: