Ventspils Kultūras centrs 31. decembrī piedāvā vairākas lieliskas iespējas kā pavadīt veco un sagaidīt jauno gadu.

Šogad Jauno gadu ventspilnieki sagaidīs Lielajā prospektā pie Aleksandra ielas un stāvlaukumā pie Olimpiskā centra „Ventspils”.

 

Jautrība sāksies jau plkst. 23.30, kad skatītāju priekam uzstāsies grupa „Linga”. Plkst. 00.30 pilsētniekus un viesus svētkos sveiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Savukārt plkst. 00.33 par svētku kulmināciju kļūs uguņošana. Šogad SIA „Svētku aģentūra” būs sarūpējusi ventspilniekiem vairākus pārsteigumus, kas saistīti ar pirotehnikas jaunāko tehnoloģiju sasniegumiem. Viens no tiem - uguņošana tiks īstenota trīsdimensiju formātā, līdz ar to - no jebkuras vietas varēs labi redzēt gaismas zīmējumus. Būs arī citi pārsteigumi.

 

Ventspils Kultūras centrs būs sarūpējis Lielo Gadu mijas ballīti. Vakara gaitā lielajā zālē uzstāsies grupa „Galaktika”, savukārt, mazajā zālē - DJ Matīss. Pasākumu kuplinās uguns žonglieru šovs, burvju triki, Dīvu duets „Pasaule, pasaulīt zirgu gadu gaidot”, zīlēšanas salons. Vakara gaitā tiks organizētas trakulīgas dejas kopa ar māksliniekiem, kā arī citi aizraujoši konkursi un atrakcijas. Visas biļetes uz gadu mijas balli Kultūras centrā pārdotas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: