14. decembrī, plkst.19:25 LTV1 tiešraidē dziedās jaunā ventspilniece Patrīcija Doniņa. Izpildot Kristapa Krievkalna komponēto dziesmu „Nepaej garām” viņa atklās labdarības akciju ar tādu pašu nosaukumu.

Parasti šo dziesmu izpilda dziedātāja Ginta Krievkalna, taču šoreiz par solisti izvēlēta desmitgadīgā Patrīcija, kura ir arī dziesmas vārdu autore. Vārdus Patrīcija sarakstīja, iedvesmojoties no iepriekšējo gadu labdarības akcijām, kurās viņa piedalījusies.

Patrīcija Doniņa ir Ventspils Mūzikas vidusskolas pasniedzēja Ilmāra Šterna 4.klases audzēkne, taču šī dziesma tika iestudēta sadarbībā ar dziedātāju Lauru Rubīni.

Latvijas Televīzija un Latvijas Bērnu fonds 2009. gada Ziemassvētkos pirmo reizi aicināja sabiedrību piedalīties akcijā ar mērķi atbalstīt no fiziskas, seksuālas vai emocionālas vardarbības cietušus bērnus. Šogad piektā labdarības akcija–koncerts „Nepaej garām!" ar populāru mūziķu piedalīšanos notiks Rīgas Stradiņa universitātē un būs skatāma LTV1 tiešraidēs 14. decembrī pulksten 19.30 un 21.15.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: