Šodien plkst. 17.00 Ventspils Digitālajā centrā ikviens aicināts piedalīties bezmaksas informatīvajā pasākumā „Digitālā foto un video apstrādes iespējas”.

Tajā stāstīs, kā apkopot vasarā fotogrāfijās un video iemūžinātos atpūtas mirkļus. Tie, kuri šīs zināšanas vēlēsies papildināt, lai foto un video apstrādi veiktu patstāvīgi, piedāvāsim tās apgūt turpmākajā apmācību kursā.

Pasākuma laikā varēs uzzināt informāciju par to, ar kādām datorprogrammām jāstrādā, lai iegūtu nepieciešamās iemaņas, kādas priekšzināšanas un tehniskais nodrošinājums nepieciešams, lai strādātu ar šīm programmām, kā izvēlēties vislabākos, kvalitatīvākos foto vai video kadrus, kā tos apstrādāt un kā publicēt internetā. Stāstījumu papildinās vizuālās demonstrācijas uz interaktīvās tāfeles, kā arī noderīgi padomi strādājot ar foto un video tehniku.

Informatīvos pasākumus esam iecerējuši organizēt ar mērķi, lai iedzīvotājiem būtu atvieglota un rūpīgi izvērtēta apmācību programmas izvēle. Ieklausoties speciālistu stāstījumā, katram interesentam būs iespējams novērtēt jau esošās zināšanas un nepieciešamību tās papildināt, izvēloties tieši sev vispiemērotāko Digitālā centra piedāvāto apmācību kursu.

Digitālais centrs gaidīs visus – gan lielus, gan mazus, visus, kuriem ikdienā un brīvajā laikā patīk fotografēt, filmēt un pēc tam iepriecināt savus tuvos, mīļos cilvēkus ar neaizmirstamām atmiņām par piedzīvotajiem mirkļiem, demonstrējot vizuāli patīkamu un interesantu fotoalbumu vai videofilmu. Galvenais – paša radītu!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: