17. maijā Ventspils Augstskolā notiks 12. Ventspils tūrisma konference, kurā aicināti piedalīties uzņēmēji, tūrisma profesionāļi, pašvaldību un valsts institūciju pārstāvji, studenti un citi interesenti.

Konference sāksies plkst.12 ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij") uzrunu un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka un tūrisma komisijas vadītāja Didža Ošenieka ("Latvijai un Ventspilij") prezentāciju par Ventspils tūrisma attīstību 2013.gadā.

Konferences pirmajā daļā par Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) aktualitātēm un sadarbības iespējām 2013.gadā stāstīs TAVA direktors Armands Slokenbergs. Ar jaunumiem Kuldīgas un Kurzemes pusē iepazīstinās Kurzemes Tūrisma asociācijas priekšsēdētājs Artis Gustovskis, bet Ventspils novadu prezentēs Ventspils novada domes priekšsēdētāja vietnieks Māris Dadzis ("Vienotība").

Par uzņēmēju un tūrisma informācijas sniedzēju sadarbību stāstīs "Lattūrinfo" valdes priekšsēdētāja Ingrīda Smuškova.

Konferences otrajā daļā Krievijas Tūrindustrijas savienības Baltijas reģionālās nodaļas izpilddirektore Ivonna Grīnvalde informēs par sadarbības iespējām ar Latvijas tūrisma nozares uzņēmumiem, bet Kurzemes Tūrisma asociācijas pārstāve Aiga Petkēvica pastāstīs par veloaktivitātēm Kurzemē.

Tūrisma konference notiks dienu pirms Ventspils vasaras tūrisma sezonas atklāšanas Ventspils Piedzīvojumu parkā. Olimpiskā centra "Ventspils" Sporta un mārketinga daļas vadītāja Daiga Dūma konferencē pastāstīs par jaunajām atrakcijām un atklāšanas pasākuma programmu.

Konferenci noslēgs Ventspils tūrisma piedāvājuma jaunpienācējs - "Ventspils democentrs", kas nupat atklājis izstādi "Kas ir mūzika?". Centra valdes locekle Ilze Eglāja iepazīstinās ar democentra iespējām dažādām interešu grupām.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: