Sestdien, 18. maijā, plkst. 13 Piedzīvojumu parkā atklās vairākas jaunas atrakcijas. Šajā dienā notiks arī izklaidējoši pasākumi.

Jaunums Piedzīvojumu parkā ir Latvijā vienīgā sintētiskā ledus slidotava, kurā varēs slidot gan ziemā, gan vasarā, bampermašīnu laukums ar 12 automašīnām un bamperlaivu atrakcijas ar 12 elektriskajām laiviņām. Ekstrēmāku piedzīvojumu tīkotāji novērtēs jauno tramplīnlaivu, kas ļaus izbaudīt braucienu brīvajā kritienā no 9 m augstas estakādes. Mazākos Piedzīvojumu parka apmeklētājus ieinteresēs bērnu autoskola, kurā brauciens notiks pa 912 m2 lielu laukumu ar Ventspils ielu tīklojumu. Aizraujoša būs arī strūklaku zonaar 36 izgaismotām un lēkājošām strūklām. Desmit no tām apmeklētāji varēs mainīt darbības režīmu. Ūdens strūklas augstums sasniegs 1,5–2 m. Pie strūklakām būs izveidota atpūtas zona ar soliņiem.

 

18. maijs būs īsti svētki Piedzīvojumu parka apmeklētājiem, jo gan jaunās, gan arī jau esošās atrakcijas – kameršļūkšana, jautrais namiņš, elektriskie buļļi, skrejriteņi, katapulta, gumijas batuti, bērnu Kaķa taka – pasākuma laikā no plkst. 13 līdz plkst. 15 varēs apmeklēt bez maksas. Tomēr, lai tiktu pie bezmaksas atrakciju izmantošanas, apmeklētājiem būs jānopelna žetoni sacensību darbnīcās, piemēram, Ventspils sporta klubu un Latvijas gumijlēcēju kluba sagatavotajos pārbaudījumos, sacenšoties skrējienā ar pamperiem, milzu slēpēm, lielajām kedām un tribiksēs, varēs arī mēģināt stiept gumiju un trāpīt pa mucu. Darbnīcās būs pieejami basketbola grozi soda metieniem, notiks petanka, futbola, peintbola, loka šāvēju un improvizētas sacensības ar veikborda lentu. Mākslīgā ledus slidotavā sestdien notiks bērnu hokeja klubu Venta 2002 un Dinamo Rīgaspēlētāju paraugdemonstrējumi.

 

Tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu vadīs Kaspars Zlidnis un Anna Rozīte, muzikālus priekšnesumus sniegs Madara Grēgere, grupa Normunds Jakušonoks un Tipa orķestris un DJ Lācis. Apmeklētājus izklaidēs leļļu aktieri Runcis Zābakos, Vilks un Zaķis un ventspilnieku talismani Ūdekas Lāsīte, bibliotēkas Sīpoliņšun Ventspils Augstskolas Kaija. Ar bezmaksas saldējumu cienās arī Druvas saldējums.

 

Visu vasaru Piedzīvojumu parkā varēs izklaidēties arī virvju trasēs Kaķa taka un Lācēns, peintbola laukumos, katapultā, kameršļūkšanas trasē, izmantot mehāniskos rodeo buļļus, piepūšamo atrakciju Jautrais namiņš un batutus. Nomā pieejami skrejriteņi un kalnu dēļi. Par šiem un citiem piedāvājumiem vairāk: www.piedzivojumuparks.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: