Šodien Lielajā laukumā notika izklaidējošs pasākums „Pēc Ventiem uz Ventspili”, kura laikā notika Ventspils velosezonas atklāšanas velobrauciens pa pilsētas ielām.

Apskati foto!

Apskati foto arī ŠEIT!

Lieliskie laika apstākļi bija piesaistījuši patiešām necerēti lielu dalībnieku skaitu, kurš šogad sasniedza 3000 velobrauciena dalībnieku, kā arī aptuveni 3000 skatītāji bija ieradušies, lai noskatītos velobraucienu un antīko spēkratu parādi.

Dalībnieki varēja veikt divas trases, kur garākā no tām bija 11 km, bet mazākā bērnu trasīte – 1,6km. Katrs velobraucējs pēc finiša saņēma īpašo sertifikātu, kas bija kā biļete, lai piedalītos loterijā, kā arī īpašo Velosezonas atklāšanas velobrauciena uzlīmi.

Velobrauciena dalībnieki pēc finiša varēja atjaunot spēkus ar putru, kuru bija pagatavojušas Ventspils Tehnikuma pavāres.

Velobrauciens nebija kā sacensība uz laiku, taču dalībnieki tika vērtēti īpašās nominācijās:

Nomināciju uzvarētāji:

  • Stilīgākais braucējs – Tautumeitas Sandra un Vaira;
  • Modīgākais braucamrīks – Sergeja Deņisova braucamrīks;
  • Komanda ar vienotības spēku – BESK;
  • Svarīgākais pedāļminējs – Kaspars Fišmeisters;
  • Jaunākais velobraucējs – Adrians Zīle;
  • Lielākā ģimene – Brocēnu ielas ģimene.

Starp pasākuma dalībniekiem notika loterija, kurā bija iespējams laimēt dažādas velosezonai noderīgas lietas, bet galveno balvu – velosipēdu – ieguva Uldis Bērziņš no Ventspils. 

Paralēli velobraucienam notika arī  seno spēkratu parādes brauciens no Ventspils robežas līdz Lielajam laukumam, un to apskate Lielajā laukumā.

Apskati FOTO!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: