Šodien Kurzemes Democentrs oficiāli atklāja jauno interaktīvo un aizraujošo izstādi ikvienam „Kas ir mūzika?”

Līdzās jaunajai ekspozīcijai apskatāmi arī līdzšinējie populārākie Democentra stendi – mobilais fotostends un domu spēka spēle. Visi ventspilnieki un pilsētas viesi aicināti apmeklēt izstādi kopā ar ģimenēm, draugiem un kolēģiem. Izstāde būs atvērta katru dienu promenādē, Ostas ielā 23, no plkst. 10:00 – 20:00 (arī brīvdienās).

 

Stāsta Kurzemes Democentra valdes priekšsēdētājs Gvido Grīnbergs: „Kurzemes Democentrs šovasar pārsteidz Ventspils iedzīvotājus un viesus ar jaunu ekspozīciju un jaunu atrašanās vietu – esam apmeklētājiem kļuvuši pieejamāki, izvietojot izstādi pilsētas promenādē. Ekspozīcija ir lieliska iespēja pavadīt kvalitatīvu un aizraujošu laiku ģimenēm, skolēnu grupām, arī pieaugušajiem un pat profesionāļiem. Vēlamies, lai mūsu izstādes ir ne tikai izklaidējošas, bet arī tādas, kas palīdz uzzināt kaut ko jaunu vai ieraudzīt ierastas lietas citā izskatā. Gaidām Jūs ciemos!”

 

Interaktīvā izstāde „Kas ir mūzika” apskatāma Ventspilī, Biznesa centra 2.stāvā (Ostas ielā 23) līdz pat šī gada 30. septembrim.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: