Ventspils reģionālais nevalstisko organizāciju (NVO) atbalsta centrs ir uzsācis jauniešu projekta „BACK TO REALITY” realizāciju, kas finansiālu atbalstu ir saņēmis Eiropas Savienības neformālās izglītības programmā "Jaunatne darbībā".

Pasākuma laikā no 24. marta līdz 1. aprīlim Pāvilostā, viesnīcā “Vēju paradīze” viesosies jaunieši no Latvijas un četrām citām Eiropas valstīm (Bulgārijas, Rumānijas, Lietuvas, un Turcijas), lai kopīgi ar Ventspils aktīvākajiem jauniešiem spriestu par sekām, kas rodas no tehnoloģiju atkarības, par atkarības ietekmi uz veselību, kā arī ar dažādu radošu aktivitāšu palīdzību centīsies rast risinājumus tehnoloģiju lietderīgai izmantošanai. Pasākuma laikā jauniešiem būs iespēja saturīgi un lietderīgi pavadīt brīvo laiku un iepazīt citu valstu kultūru.

 

Lai sasniegtu izvirzītos mērķus, pamatā tiks izmantotas dažādas neformālās mācīšanās metodes, piemēram, grupu diskusijas, prezentācijas, simulāciju uzdevumi un lomu spēles.

 

Projekta mērķa grupa ir jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem, kuri ir aktīvi un, daloties pieredzē, vēlas iegūt jaunas zināšanas.

 

Projekts tapis Ventspils reģionālā NVO atbalsta centra realizētā un Ventspils pilsētas domes atbalstītā projekta „Izmanto iespējas savām idejām!” laikā, kad Ventspils studenti, kā arī strādājoši un nestrādājoši jaunieši apguva prasmi projektu rakstīšanā.

 

Plašāka informācija par projektu: Andreja ielā 7 (4. stāvā), Ventspilī, zvanot pa tālr. 63623136 vai elektroniski, rakstot uz e-pastu: ventnvoac2@inbox.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: