Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Atlaistie statoilieši tiesājas

Ventspils tiesā izskatīta bijušo darbinieku prasība pret Statoil. Viņi lūdz vienošanos par darba attiecību izbeigšanu atzīst par spēkā neesošu, norādot, ka tā panākta ar viltu. Jāatzīst, savās liecībās Statoil patiesi sapinies, bet uzņēmuma pārstāvis norāda, ka tiesiska pamata apstrīdēt vienošanos nav un eksdarbiniekuargumenti ir tikai emocionāli, aizvien uzsverot, ka darba attiecības izbeigtas pārkāpumu dēļ.

Zatleram piedāvā māju Ventspilī

Nerimst kaislības ap eksprezidenta Valda Zatlera superdārgo dzīvokli. Eksperti atzīst, ka par to ir pārmaksāts, savukārt Aivars Lembergs piedāvā krietni lētākus variantus Ventspilī.

2.lpp. Viedoklis: „ Pārmaiņas ir neizbēgamas”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Nav tādas dienas, kad kāds lasītājs vai lasītāji nebūtu zvanījuši un lūguši uzrakstīt par to stulbo, kā saka paši lasītāji, Repšes reklāmu. Ko lai saka, Repše pats sevi saulītē neiecēla.»

3.lpp.

Parakstus vāc vairākās vietās

Pilsētas dome atbalstījusi aktīvos seniorus no Ventspils liedaga, tādējādi tagad par pensiju indeksāciju 2013. gadā var parakstīties vairākās vietās pilsētā. Kopš vakardienas parakstīties var arī Sociālajā dienestā abos Ventas krastos.

Pārtver trīs tonnas nelegāla alkohola

Ventspils muitnieki kārtējo reizi aizturējuši vērienīgu kontrabandu, kas bija paslēpta mēbeļu kravā.

4.lpp.

Saule modina riteņbraucējus

Pavisam drīz sāksies riteņbraucēju sezona. Daudzi ventspilnieki savus spieķotos braucamrīkus izmanto visu ziemu – lai dotos uz darbu vai pēc darbadienas izvēdinātu galvu. Tomēr, iestājoties siltākam laikam, nevajag īpašas spējas, lai prognozētu riteņbraucēju skaita pieaugumu pilsētas ielās un jo īpaši – 40 kilometru garajā veloceliņu tīklā.

Uzraudzīs suņu čupiņu nesavācējus

Ik pavasari, kūstot sniegam, atsedzas nepatīkami skati – suņu atstātās čupiņas. Tā ir viena no šī brīža aktualitātēm, kuras risināšanai pašvaldības policija pievērsīs pastiprinātu uzmanību.

5.lpp. - 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Ūdens diena. Apzinies ūdens vērtību!

Ūdens ir visplašāk sastopamā viela uz zemes. Tas slēpjas katrā šūnā, nodrošinot dzīvības procesus. 80% zemeslodes virsmas klāj ūdens. Šķiet, šīs bagātības pietiek visiem un visam, taču tikai 3% no kopējā ūdens daudzuma ir saldūdens un tikai 1% uz zemes atrodamā ūdens ir piemērots dzeršanai. Tāpēc, lai pievērstu ikviena cilvēka uzmanību ūdens svarīgajai lomai mūsu dzīvē, kopš 1993. gada ik gadu 22. martā tiek atzīmēta Pasaules ūdens diena, organizējot dažādus izglītojošus un informatīvus pasākumus. Latvijā Pasaules ūdens diena tiek atzīmēta kopš 1996. gada.

8.lpp. Sports. Ar raksturu par godalgām

Klāt Jaunās sieviešu basketbola līgas (JSBL) Final Four, kam kvalificējušās arī pašreizējās čempiones BK Ventspils basketbolistes. Viņas diemžēl izšķirošos mačus par čempionāta medaļām gan nevarēs aizvadīt savā labākajā sastāvā.

Balvu fondu sadala mājinieki

Maskavā norisinājās Pasaules kausa piektā posma sacensības galda hokejā, kurās dalību ņēma arī četri Ventspils Jaunrades nama komandas spēlētāji. Visaugstāk izdevās tikt Rūdolfam Kamzolam, kas ierindojās augstajā 29. vietā.

9.lpp. Izglītība. Bērndārznieki sarīko Diskotēku dīķī

Pirmsskolas izglītības iestādes Bitīte audzēkņi Teātra dienu nosvinējuši, iestudējot krāšņu uzvedumu, kuru klātienē noskatījās arī lugas autore.

Gada skolēni tagad baņķieri un mediķi

Ventspils skolu absolventi, kuri pēdējo 13 gadu laikā skolu beiguši ar teicamiem un izciliem mācību rezultātiem, kāpuši pa karjeras kāpnēm un tagad apliecina sevi katrs savā jomā.

Nu valkā piederības zīmi

Žetonu vai Gredzenu vakars ir brīdis, kad vidusskolas vecāko klašu audzēkņi aizdomājas par to, ka skolas laiks nenovēršami tuvojas izskaņai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: