Ventspils pilsētā ar pārtraukumiem snieg. Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informē par sniega tīrīšanu pilsētā.

Šodien dienas pirmajā pusē vēl daudzviet Latvijā snigs, vēlāk vairs tikai vietām nedaudz snigs un smidzinās lietus. Gaidāms apmācies un dūmakains laiks, dažviet sabiezēs migla.

 

Jau no plkst. 5.00 Ventspils pilsētā tika uzsākta sniega tīrīšana. Uz plkst. 9.00 jau notīrītas A, A1 un B klases ielas, sniega tīrīšanas darbi turpinās. Darbu veic piecas smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, kā arī divas traktortehnikas vienības, kas nodarbinātas veloceliņu tīrīšanā. Ielu apstrādei ar pretslīdes materiālu izmantotas aptuveni 30 tonnas sāls.

 

Lai organizētu sniega izvešanu teritorijās, kas nav pašvaldībai piederošas, iespējams zvanīt uz pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts". Tālrunis uzziņām: 63622681. Tāpat pa šo tālruni iedzīvotāji var informēt pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" par neattīrītajām teritorijām.

 

Smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, veic galveno pilsētas ielu brauktuvju attīrīšanu un kaisīšanu ar tehnisko sāli, savukārt traktortehnikas vienības veic mazākas nozīmes pilsētas ielu tīrīšanu, kā arī tīra publiskos stāvlaukumus, daudzdzīvokļu māju iekšpagalmus, ielu stāvlaukumus un iebrauktuves.

 

Būtiski atzīmēt, ka pilsētā visu diennakti tiek nodrošinātas tehnikas vienības dežūras un atbildīgie darbinieki dežūru laikā regulāri apseko ielu stāvokli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: