16.decembrī plkst. 17 Ventspils baptistu baznīcā ikviens aicināts uz ikgadējo sirsnības un labestības pilno labdarības koncertu „No debesīm es atnesu...”, lai palīdzētu bērniem ar īpašām vajadzībām un sajustu tuvojošos Ziemassvētku noskaņu.

Labdarības koncerta apmeklētājus ar savām dziesmām priecēs Ventspils popgrupa „Jūras akmentiņi” un mūziķis Valdis Indrišonoks.

 

Koncerts „No debesīm es atnesu...” tiek organizēts, lai vāktu ziedojumus atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš” bērniem. Palīdzība nepieciešama vairākiem bērniem – kāds gaida, kad varēs apmeklēt īpašu ārstēšanās, rehabilitācijas kursu, vingrošanu vai masāžas, kādam nepieciešama specializēta bezgluteīna pārtika. Šogad nolemts, ka ziedojumi tiks vākti un nodoti atbalsta centram „Cimdiņš”, kura speciālisti zina un vislabāk varēs novērtēt, kuram bērniņam palīdzība nepieciešama vissteidzamāk.

 

Ventspilī kopumā ir ap 150 bērnu ar īpašām vajadzībām, kuriem ir redzes, dzirdes, valodas, kustību un garīgās attīstības traucējumi. Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" ir vieta, kur šie bērni var saņemt psiholoģisko atbalstu, pedagoģiskas konsultācijas un nodarbības, ārsta – rehabilitologa konsultācijas, Montesori nodarbības, logopēda pakalpojumus, mūzikas nodarbības, darbnīcas un attīstošas nodarbības sensorajā istabā.

 

Labdarības koncertu bērniem ar īpašām vajadzībām „No debesīm es atnesu...” organizē politiskā partija „Latvijai un Ventspilij”. Organizēšanas izdevumus no personīgajiem līdzekļiem sedz politiskās partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: