14. decembrī plkst. 19 ventspilnieku vērtējumam tiks nodots teātra un kinorežisora Dmitrija Astrahana jaunais neatkarīgais projekts - melodrāma „Ceļinieki naktī".

Iestudējumā, kas savu pirmizrādi Rīgā piedzīvojis pavisam nesen - 8. decmbrī, darbosies visi M.Čehova Rīgas Krievu teātra vadošie aktieri - Igors Čerņavskis, Tatjana Lukašenkova, Jakovs Rafalsons, Dana Čerņecova un Oļegs Teterins.

 

Melodrāmā tiek skarta mūžam aktuālā mīlestības un greizsirdības tēma. Galvenais jautājums - kā dzīvot tālāk, ja tavas jūtas tiek nodotas un šķiet, ka dzīvei zudusi jēga? Vai spīdoša karjera kompensē mīlestības trūkumu? Šie jautājumi negaidot kļūst aktuāli Kuprijanovu pārim, kas pirmo reizi 20 gadu ilgās laulības laikā nokļūst situācijā, kuru bez pārspīlējuma var saukt par anekdotisku: no komandējuma atgriežas... Tikai ne vīrs, bet sieva, un nevis no komandējuma, bet... Tomēr šis sīkums, kaut arī amizants, nav tik svarīgs – svarīgi ir tas, ka sieva neuzticīgo vīru šokē ar paziņojumu, ka parādā nav palikusi: naktī, vilciena kupejā...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: