Mūsu basketbolistes Eva Pavlovska, Sabīne Dukāte un Ieva Kūlīte sekmīgi turpina cīnīties savos ārzemju klubos.

Vācijas līgā uzvaru pēdējā spēlē guvusi Kūlītes pārstāvētā vienība Wolfenbuettel, kas izbraukumā ar 79:70 pārspēja Rheim MB. Ievas kontā šajā mačā desmit gūtie punkti (1p. 4/4, 2p. 3/10), kas bija trešais labākais rādītājs komandā, kā arī astoņas izcīnītās atlēkušās bumbas. Čempionāta kopvērtējumā Wolfenbuettel ar septiņām uzvarām desmit spēlēs ieņem ceturto vietu 12 komandu konkurencē.

Pie uzvaras Lietuvas līgā tikusi arī Sabīnes Dukātes pārstāvētā vienība Suduva, kas savā laukumā pārliecinoši ar 84:56 pieveica Utenas basketbolistes. Par šī mača galveno varoni kļuva tieši Dukāte, kas guva ar 21 punktu (1p. 2/4, 2p. 2/5, 3p. 5/7) un kļuva par rezultatīvāko spēlētāju. Čempionāta kopvērtējumā Suduva ar bilanci 7–4 ieņem trešo vietu astoņu komandu konkurencē.

Vienīgi zaudējumu Zviedrijas līgā piedzīvoja Evas Pavlovskas Udominate Basket, kas savā laukumā ar 55:70 piekāpās spēlē pret Telge Basket. Pavlovska šajā mačā atzīmējās ar desmit punktiem (1p. 2/2, 2p. 4/11, 3p. 0/1), astoņām atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvām piespēlēm. Zviedrijas līgas kopvērtējumā Udominate Basket ieņem sesto vietu (6–4) 12 komandu konkurencē. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: