Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Abonē laikrakstu 2013. gadam!

Laiks rit ātri, klāt jau rudens, un neviļus jāsāk domāt par nākamo gadu, arī par to, ko gribēsim ieraudzīt savā pastkastītē.


2.lpp. Viedoklis: “Pieskaries. Sajūti. Izlasi”, laikraksta “Ventas Balss” redaktores vietniece Līga Gabrāne.

«Ir labi, ka pasaulē, kurā lietas nepārtraukti tiek uzlabotas un mainītas, ir arī stabilas, nemainīgas vērtības. Kā dzīvā mūzika, grāmatas, pēc vecmāmiņas receptes cepta maize, lina audums, koks un māls. Arī mēs, laikraksta veidotāji, elektronikas un robotikas laikmetā nereti jūtamies kā amatnieki. Mūsu Ventas Balss katru dienu ir neatkārtojams, vienreizējs darbs, ko veidojam ar personisku attieksmi.»


3.lpp.

Paplašina kompensāciju saņēmēju loku

Ir stājušies spēkā grozījumi Ventspils pilsētas domes saistošajos noteikumos Par maznodrošinātas ģimenes (personas) statusa noteikšanu un pašvaldības sociālo pabalstu saņemšanas kārtību Ventspils pilsētā.

Kabineti kā labākajās Eiropas skolās

Latvijas svētku nedēļā Ventspils 1. ģimnāzijas kolektīvs sanāca kopā, lai novērtētu pašvaldības pasniegto dāvanu – renovētos dabaszinātņu kabinetus.

Stirnu buciņš no dzīvokļa

Uz Ventspils Briežu dārzu atvests stirnu buciņš, kas uzaudzis kādā dzīvoklī Liepājā, bet pēc tam nogādāts uz privātmāju – arī pilsētas teritorijā.

4.lpp. Reklāma.


5.lpp.

Māksla no plastmasas pudelēm

Pārventas bibliotēkā atklāta ceļojošā izstāde Veronika Rihterova – pagodinājums PET pudelei jeb radošā reciklācija Čehijas Republikā.

Darba cimdu brīnumainās pārvērtības

Darba cimdi, kā zināms, ir noderīga lieta. Bērnudārza Eglīte skolotājas tiem ļāvušas piedzīvot jaunu misiju.

6.lpp. Sports.BK Ventspils liek panervozēt, tomēr uzvar

Pie otrās uzvaras FIBA Izaicinājuma kausā tikuši BK Ventspils basketbolisti, kas diezgan nervozē spēlē, kurā viņu sniegums bija kā pa kalniem un lejām, tomēr beigās prata izcīnīt diezgan pārliecinošu uzvaru (89:74) pār Somijas vienību Tamperes Pyrinto.

Šorttrekistiem godalgas Itālijā

Itālijā, Bormio, jau 21. reizi notika starptautiskās sacensības šorttrekā Alta Valtelina Trophy. Tajās ar mainīgām sekmēm startēja arī mūsu pilsētas sportisti – viņu kontā divas čempionāta godalgas.

7.lpp. Veselības aprūpe. Pabeidz slimnīcas atjaunošanas darbus

Nākamajā nedēļā ar rekonstruētās reanimācijas nodaļas atklāšanu noslēgsies kārtējais Ventspils slimnīcas attīstības projekta posms. Pateicoties iespējai piesaistīt Eiropas Savienības struktūrfondu finansējumu, slimnīca šobrīd ir pilnībā sakārtota gan no ārpuses, gan iekšpuses.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: