Šodien Ventspils kļūs par Latvijas teikvondo centru, jo pie mums norisināsies Latvijas čempionāts teikvondo, kurā, kā tiek plānots, startēs vismaz 100 dalībnieku.

Latvijas labākie teikvondisti tiks noteikti visās vecuma grupās – bērnu (2001.– 2005. dz.g.), kadetu (1998.–2000. dz.g.), junioru (1995.–1997. dz.g.), pieaugušo (1994. dz.g. un vecāki). Uz šo brīdi tiek prognozēts, ka mačos varētu startēt vismaz 100 sportistu no visas Latvijas. Vienu no lielākajām komandām sacīkstēm pieteicis arī Ventspils Favorīts, kas tajās plāno piedalīties ar 21 teikvondistu un diviem tiesnešiem. Cīņas notiks Olimpiskā centra Ventspils Basketbola hallē un sestdien sāksies plkst. 13, bet svētdien – plkst. 10. Jāpiebilst, ka pirmajā sacīkšu dienā notiks arī sacensības sitienos uz ātrumu un sitienos uz spēku.

«Šis būs slēgtais Latvijas čempionāts, tāpēc tajā piedalīsies tikai pašmāju teikvondisti,» laikrakstam Ventas Balss atklāj Igors Likovs, viens no šo sacīkšu organizatoriem. «Tādējādi mēs varēsim noteikt Latvijas labākos sportistus un izveidot kaut cik objektīvu viņu reitingu. Vēlos īpaši pateikties Jānim Blažēvičam, ar kura pūlēm tika panākts, lai Latvijas čempionāts notiktu tieši pie mums. Domāju, ka vairākiem mūsu sportistiem ir pa spēkam cīnīties par čempionāta medaļām. Tomēr labāk pieturēšos pie vecās patiesības, ka sports ir un paliek sports un tajā var visādi gadīties.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: