Līdz šim kristīgais bērnu centrs Timotejs bija atvērts Pils ielā, bet tagad – Dzintaru ielā 36/38, Jūrnieku sporta un atpūtas centrā trešajā stāvā.

Centra darbība balstīta kristīgās pamatvērtībās un tradīcijās. Timoteju var apmeklēt bērni no 3 līdz 15 gadu vecumam. Ar viņiem darba dienās no plkst. 15 līdz 18 darbosies pieaugušie, organizējot nodarbības kristīgajā mācībā (nekonfesionālā), mūzikā, vizuālā mākslā, floristikā, saskarsmes mācībā, dzīves zinībās un mājturībā. Ar bērniem strādās arī sociālais pedagogs un psihologs – gan nodarbībās, gan individuālās konsultācijās.

Bērni Timotejā var ne tikai izmācīties, bet arī uzrakstīt uz datora un izprintēt skolai nepieciešamos rakstu darbus. Ja būs interese un vēlēšanās, viņi varēs apgūt ģitāras vai klavieres spēli. Puišiem pieredzējuši jūrnieki stāstīs par jūras lietām, sadarbībā ar Liepājas jūrskolu paredzētas ekskursijas uz kuģiem. Savukārt tie, kuri regulāri apmeklēs centru, varēs bez maksas apmeklēt sporta un trenažieru zāli, meitenēm notiks aerobikas nodarbības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: