Laikraksta “Ventas Balss” pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

3D rūpnīcai nosvinēti spāru svētki

Unikālajai SIA EuroLCDs šķidro kristālu ekrānu rūpnīcai,kas pašlaik top Ventspils brīvostas teritorijā, Pārventā, jaunosvinēti spāru svētki. Priekšā nozīmīgākais posms – sarežģīto inženierkomunikāciju izbūve un ražošanas iekārtu uzstādīšanu. Plānots, ka darbu rūpnīca sāks nākamā gada sākumā.

Piltene paliek bez degvielas

Piltenē tuvākajā laikā slēgs vienīgo degvielas uzpildes staciju. Tas sagādās problēmas gan uzņēmējiem, gan pagasta pārvaldei un iedzīvotājiem.

2.lpp. Viedoklis: “Patīk”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Vārdu salikums – man patīk savas darbs – izsaka tik daudz un ir iedarbīgākas par jebkurām zālēm pret jebkurām kaitēm. Tas nozīmē pozitīvas emocijas, labu rezultātu, harmonisku dzīvi un saskaņu ar apkārtējiem.»

3.lpp.

Arī noguldījumus apliek ar nodokli

Atverot depozīta kontu bankā, jārēķinās, ka jebkurš noguldījuma kapitāla pieaugums tiek aplikts ar nodokli. Ventspilniecei Helgai, kas piezvanīja redakcijai, šis fakts kļuva par nepatīkamu atklājumu.

4.lpp.

Ārstu rīcība bijusi adekvāta

Ātrās palīdzības mediķu, kas devās uz izsaukumu Rindā, rīcība izvērtēta un atzīta par pareizu, norāda Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta amatpersonas.

Autovadītāji pamana balto spieķi

15.oktobri 1964. gadā pasludināja par Baltā spieķa drošības dienu, tādējādi pievēršot sabiedrības uzmanību cilvēkiem ar redzes traucējumiem un viņu vajadzībām.

Palīdzīga roka lapu savākšanā

Rudens joprojām iepriecina ar zeltainu, sārtu un purpura krāsas visdažādāko toņu kombinācijām koku un krūmu zaros. Taču paies vēl kādas dienas, un viss košums nobrūnējis vāļāsies zem kājām.

5.lpp. Kriminālziņas. Bankomātu izlaupītājiem nosacīts sods

Rīgā tiesa nosacītu brīvības atņemšanu uz pieciem gadiem piespriedusi Rumānijas un Moldāvijas pilsoņiem, kurus Ventspilī aizturēja par bankomātu izlaupīšanu ar viltotām kartēm.

Rūdītiem slepkavām jāsēž visu mūžu

Par atkārtotu izvarošanu vai slepkavībām, ja tās veiktas trešo reizi, plānots sodīt ar mūža ieslodzījumu.

Nodod vajāšanai piedzīvotāja nodūrēju

Policija pabeigusi izmeklēšanu un nodevusi kriminālvajāšanas uzsākšanai sievieti, kas nāvējoši sadūra savu piedzīvotāju. Savukārt bērni nonākuši audžuģimenēs.

6.lpp.Sports. Lučins raksta grāmatu.

Ilggadējais Ventspils sporta skolas direktors, daudzu sporta notikumu aculiecinieks un līdzdalībnieks Gunārs Lučins ķēries pie grāmatas par mūsu pilsētas sporta dzīves vēsturi rakstīšanas. Tā vēl tikai top, bet Ventas Balss jau piedāvā lasītājiem ieskatīties tās lappusēs.

7.lpp. Intervija. Skolā noteikti iederas arī vīrieši

Sporta, sociālo zinību un ekonomikas skolotājs un hokeja kluba treneris NORMUNDS LĀCIS nekaunas atzīties, ka viņam ļoti patīk darbs ar bērniem. Šoruden viņa paveiktais darbs pamanīts Luda Bērziņa fonda rīkotajā starptautiskajā pedagogu radošo darbu konkursā, Normunds ir viens no konkursa laureātiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: