Ventspils jaunieši aktīvi sadarbojas gan ar Igaunijas un Lietuvas jauniešiem, lai kopīgos pasākumos apgūtu līdera prasmes, mācītos strādāt komandā, izkoptu publiskas uzstāšanās iemaņas, kā arī izmēģinātu roku projektu rakstīšanās un pasākumu organizēšanā.

21. septembrī no 14.00 līdz 17.00, kad Eiropā tiek atzīmēta Eiropas sadarbības diena, Ventspils jaunieši aicina uz Dzirnavu laukumu, lai informatīvā pasākumā "Kā kļūt par līderi?" parādītu citiem, kādi ir labumi, ja proti strādāt komandā, māki vadīt citus un arī sadarboties ar citu valstu jauniešiem.

 

Būs komandu veidošanas spēles, viktorīna par jauniešiem, jauniešu veidotas īsfilmas, zaļa un radoša darbnīca, sarunas ar jauniešu līderiem, kā arī aktīvas un garšīgas balvas.


Pasākuma laikā komandas 5 cilvēku sastāvā piedalīsies un iemācīsies dažādas komandu veidošanas spēles, kā arī sacentīsies par dažādām aktīvās izklaides un arī garšīgām balvām. Arī individuāli būs iespēja piedalīties video viktorīnā, atbildot uz jautājumiem par jauniešiem Ventspilī. Radošajā darbnīcā tiks dota dažādām lietām iespēju dzīvot no jauna.

 

Ventspils Jauniešu domes un Ventspils Jaunrades nama Jauniešu kluba "Knaģis" jaunieši gaidīs visus piektdien Dzirnavu laukumā.

 

Jau kopš 2011. gada vasaras jaunieši ir organizējuši un piedalījušies 5 starptautiskajās nometnēs – Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Pēdējā gada laikā noorganizējuši arī vairāk nekā 15 citus pasākumus Ventspils un Kurzemes jauniešiem – seminārus, koncertus, debates, spēles u.c. Jaunieši ar prieku dalīsies pieredzē un iespaidos.

 

Informatīvais pasākums tiek organizēts Igaunijas–Latvijas programmas atbalstītā projekta "Jauniešu iniciatīvas un sadarbība" ietvaros. Apstiprinātais projekta budžets ir vairāk nekā 176 000 EUR, no kuriem 85% ir ERAF finansējums. Projektu īsteno biedrība "Ventspils Jauniešu dome" un Igaunijas partnerorganizācija "Triigi Adventure Beach".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: