Ventspils pašvaldība nosūtījusi vēstules Ministru prezidentam, ministrijām un valsts iestādēm, mudinot ieklausīties Kurzemes biznesa forumā paustajos viedokļos.

Augusta beigās Ventspilī norisinājās Kurzemes biznesa forums, kurā piedalījās Kurzemes pilsētu un novadu pašvaldību, izglītības institūciju, uzņēmēju, valsts institūciju un nevalstisko organizāciju pārstāvji, paužot viedokli par svarīgākajiem principiem, mērķiem un uzdevumiem, lai sekmīgi sagatavotos 2014.-2020.gada Eiropas Savienības fondu plānošanas periodam un kas būtu jāiekļauj Nacionālajā attīstības plānā 2014.-2020.gadam un citos normatīvos.

 

Ventspils pilsētas dome kā viena no Kurzemes biznesa foruma organizētājām 2012.gada 14.septembrī nosūtīja vēstules Latvijas Republikas Ministru prezidentam, Finanšu ministrijai, Izglītības un zinātnes ministrijai, Labklājības ministrijai, Satiksmes ministrijai, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai, Ekonomikas ministrijai, kā arī Pārresoru koordinācijas centram un Valsts kancelejai, lūdzot konkrētu rīcību attiecībā uz Kurzemes biznesa foruma rezolūcijā pausto nostāju.

 

Ar vēstulēm iespējams iepazīties Kurzemes biznesa foruma mājas lapā. Foruma mājas lapā tiks publicētas arī saņemtās atbildes no attiecīgajām valsts institūcijām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: