Aizvadīts pēdējais posms Latvijas atklātajā čempionātā motokrosā, kurā komandu vērtējumā pirmo vietu izcīnīja Rodeo braucēju, tā triumfējot arī visā čempionātā.

Ventspils motoklubs Rodeo Latvijas čempionu godā komandu vērtējumā ir jau otro sezonu pēc kārtas, bet pavisam kluba rēķinā ir astoņi šādi tituli.

Individuāli labākos rezultātus čempionāta pēdējā posmā sasniedza Edgars Menģelis, Kvadri Pro klasē izcīnot pirmo vietu. Madars Pureklis, Endijs Bernics, Mareks Tanakovs un Lauri Lehtla spēja sasniegt otro vietu savās motociklu klasēs, bet Gvido Judeiks bija trešais.

"15 gadu ilgajā motokluba vēsturē mums tas ir astotais čempiona tituls. Neskatoties uz traumām un tehniskajām ķibelēm dažos sacensību posmos, kopīgiem spēkiem tomēr izdevās finišēt pirmajā vietā, aiz sevis atstājot tādas spēcīgas komandas kā "CAMK Latgale " un Rīgas "Motosports-Elkšņi". Par to, protams, milzīgs gandarījums. Vēlos pateikt paldies sportistiem ,viņu vecākiem un visiem atbalstītājiem par kopīgo darbu šīs sezonas galvenā mērķa sasniegšanā," tā Arvis Sanders, motokluba Rodeo vadītājs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: