Šodien Ventspils Tūrisma informācijas centrs Ventspils ostas 37. piestātnē (blakus kuģim „Azova”) sagaidīja ap 650 „Noslēpumainā kruīza” kuģa pasažierus, lai iepazīstinātu viņus ar plašo pilsētas tūrisma piedāvājumu.

„Noslēpumainā kruīza” kuģis Ventspils ostā ienāca pirmo reizi. Kruīzu organizē „Riga Cruiseship Agency”, kas saviem klientiem piedāvā iespēju vienu dienu apmeklēt iepriekš nezināmu ostas pilsētu, kuras vārds tiek turēts noslēpumā līdz pēdējam brīdim. Visbiežāk šādi tiek apmeklētas nelielas ostas, kurās pasažierus svinīgi sagaida un organizē tiem izklaides un tūrisma programmu. Ventspilī pasažierus sagaidīs ar pūtēju orķestra mūziku, bet Tūrisma informācijas centrs piestātnē izvietotajā teltī piedāvās ceļotājiem informāciju par pilsētas izklaides, atpūtas un tūrisma objektiem. Kruīza pasažieri dosies ekskursijā pa Ventspili, kurā ietilpst Livonijas ordeņa pils, Amatu mājas, kā arī citu populāru tūrisma objektu apmeklējums. Pilsētas domes pārstāvji un kuģa kapteinis apmainīsies ar piemiņas plāksnēm.

 

Pozitīvu atsauksmju gadījumā plānotas vēl divas „Noslēpumainā kruīza” kuģa vizītes Ventspilī nākamajā gadā. Jāatzīmē, ka šādas vizītes tiek ļoti rūpīgi plānotas un gatavotas. „Riga Cruiseship Agency” pārstāvji jau iepriekš ieradās Ventspilī un izvērtēja infrastruktūru, tūrisma piedāvājumu un sadarbības iespējas ar pašvaldību. Konkurencē ar Liepājas un Klaipēdas ostām šoreiz uzvarēja Ventspils.

 

Apskati foto!

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: