Basketbola klubs „Ventspils” jau trešo gadu pēc kārtas sadarbībā ar labdarības fondu „Dzīvības maize” skolas somas piepilda pirmklasniekiem no maznodrošinātām un daudzbērnu ģimenēm.

Šoreiz skolai nepieciešamās lietas un galveno prieku – skolas somu, klubs palīdzēja piepildīt trīs pirmklasniekiem. Viņi savas skolas lietas saņems šodien Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola hallē, kur viņiem tās pasniedza kluba spēlētāji .


Fonda „Dzīvības maize” valdes priekšsēdētāja Sanita Sidere priecājas, ka Basketbola klubs „Ventspils” trīs gados būs palīdzējuši jau 9 mazajiem ventspilniekiem sagatavoties skolai. Lai arī mūsu valstī tiek runāts par bezmaksas izglītību, tomēr reālā dzīvē situācija esot pavisam citādāka un skolas preču iegādei jārēķinās ar visai palielām naudas summā. Īpaši dārgi tas ir daudzbērnu ģimenēm, kurām skolai jāsagatavo vairāki bērni. „Mēs priecājamies par ilglaicīgo sadarbību ar Basketbola klubu „Ventspils” un viņu spēju sadzirdēt un palīdzēt šiem bērniem, kuriem tagad pirmā skolas diena būs īpaši priecīgs notikums” uzsver Sidere. „Protams, vajadzību ir daudz un šobrīd mūsu fonda pamatmērķis ir palīdzēt maznodrošinātām ģimenēm ar bērniem , bet īpaši daudzbērnu ģimenēm, kurām šajā ekonomiski grūtajā laikā klājas patiešām smagi. Tāpēc mēs būsim pateicīgi, ja arī citi ventspilnieki sadzirdēs un sniegs atbalstu šādām ģimenēm. Priecāsimies par jebkāda veida palīdzību, kura varētu atvieglot šo ģimeņu ikdienu.”


Basketbola klubs „Ventspils” aicina būt atsaucīgiem un rast iespēju iegādāties par vienu burtnīcu vai pildspalvu vairāk, kuru nodot fondam „Dzīvības maize”. Savukārt fonda valdes priekšsēdētāja Sanita Sidere parūpēsies, lai skolas lietas nonāktu ģimenēs. Sazināties ar Sanitu Sideri var pa tālruni 28815112.


Basketbola klubs „Ventspils” šogad ir parūpējies par visiem Ventspils pilsētas un novada pirmklasnieciņiem un nevienu neatstās bez dāvanām. Katrs mazais skolnieciņš savā pirmajā skolas dienā saņems īpašo dāvanu – Stundu sarakstu. Klubs vēl visiem zināšanām bagātu un sportisku jauno mācību gadu.

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: