Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vakarskolā jauna sporta zāle

Ventspils vakara vidusskola savā 65. jubilejas gadā tikusi pie dāvanas – jaunas, izremontētas un moderni aprīkotas sporta zāles.

Buki pārceļas uz Vāciju

Šīs nedēļas beigās pilsētā labi pazīstamais uzņēmējs Agris Buks dodas uz Vāciju, kur strādās par autovadītāju. Oktobrī viņam pievienosies sieva un divi dēli, bet viņu meita jau divus mēnešus dzīvo Vācijā un uzkopj istabiņas viesnīcā.


2.lpp. Viedoklis: „Balzams dvēselei ”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Pamanīju starp preses relīzēm ziņu, ka šovakar Ventspilī būs franču muzikālās poēzijas vakars. Dziesminieks Rolands Lappuķe un mūziķi Miltiņi aicinās uz nesteidzīgu brīdi darba dienas nogalē, klausoties šanšonus. Jau uzbūru acu priekšā gaisotni, kuru noteikti došos izbaudīt.»

3.lpp.

Zvaigznītē noslepkavo būvstrādnieku

Bijušajā armijas pilsētiņā Zvaigznīte, Irbenē, noslepkavots būvstrādnieks. Aizdomās par šo noziegumu policija aizturējusi sešu cilvēku grupu – visi ir ancenieki.

4.lpp. Ventspilnieka recepte

AS Diāna valdes priekšsēdētāja EDVĪNA BERGMAŅA

CĒZARA SALĀTI

5.lpp. Kultūra. Piparmētru tēja zīda ūdensrozēs

Ekskluzīvo iespēju zīdā iegleznotu ziedu optimistiskā romantisma gaisotnē Jūras vārtu mazajā izstāžu zālē tikties ar šo darbu autori tekstilmākslinieci Ivetu Vecenāni izmantoja gan tās ventspilnieces, kuru ikdiena cieši saistīta ar mākslu un daiļradi, gan tās, ko fascinē mākslinieces personība.

Kurzemes filharmonija informē


6.lpp. Sports. Kronbergs pārsteidz Baltic Games

Ventspilnieks Viktors Kronbergs Polijā, Gdaņskā, notikušajās starptautiskajās sacensībās Baltic Games satricinājis visu ekstrēmo sporta veidu sabiedrību, jo 96 braucēju konkurencē, kuru vidū bija arī vairāki pasaulē pazīstami sportisti, spēja izcīnīt augsto un prestižo septīto vietu.

Grišuņins jauna kluba meklējumos

Aizvadītā vasara bijusi notikumiem bagāta mūsu labākajam bokserim Nikolajam Grišuņinam – šajā laikā viņš izcīnījis Latvijas III olimpiādes zeltu, startējis starptautiskajās sacensībās Čečenijā, kā arī nolēmis neturpināt savu karjeru Itālijas klubā Dolce&Gabanna Milano Thunder.

7.lpp. Intervija. Lai nebūtu ēnā, jāmeklē risinājumi

Ventspils Augstskolas prorektors ekonomikas doktors ARNIS SAUKA ir salīdzinoši jauns, bet jau pieredzējis akadēmiskajā vidē. Ambiciozs, mērķtiecīgs un, piekrītot darbam Ventspils Augstskolā, – uzdrošinājies izkāpt no savas līdzšinējās komforta zonas. Šodien viņš to nenožēlo. Veic pētījumus, kas noder arī politiķiem un uzņēmējiem. Reizēm ir skarbs gan pret vieniem, gan otriem un cer, ka latvieši izmainīs savu ģenētisko kodu – ciest un žēloties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: