Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Darbu meklē pēc algas lieluma

Par ekonomikas atdzīvošanos liecina aktivitāte darba tirgū, kur pēdējā laikā pieprasījums pārsniedz piedāvājumu. Kvalificēti speciālisti atkal ir pieprasīti, savukārt kadru mainība ir mazāka tajos uzņēmumos, kas var materiāli motivēt savus darbiniekus.

Ar gāzes pistoli vajā ogotājus

Usmas pagasta mežā biedējošus brīžus nācies piedzīvot kādam ogotāju bariņam. Lai izdzītu no meža, ar gāzes pistoli viņus vajājuši vīrietis un sieviete.

2.lpp. Viedoklis. “Viss ir skaitļi”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Pirmā mīlestība, otrā jaunība, otrā elpa, trešā atmoda, ceturtā vara – cilvēkiem vienmēr ir paticis skaitīt un sarindot lietas un notikumus skaitļu rindās. Un ne bez pamata. Kā uzskatīja izcilais matemātiķis, fiziķis, arī filozofs, zinātnieks un ārsts un politiķis, arī ezotērikas pamatlicējs Pitagors, skaitļiem ir daudz lielāka nozīme nekā vairums cilvēki domā.»

3.lpp.

Elektrovelosipēdi parādīsies arī Ventspilī

Tuvākajā laikā arī Ventspilī interesentiem būs pieejami elektrovelosipēdi. Tos tuvākiem vai tālākiem braucieniem varēs iznomāt.

Vitālijs Trusevičs lūdz līdzekļus ārstēšanai

Ventspilnieks Vitālijs Trusevičs lūdz sabiedrības palīdzību, lai savāktu operācijām nepieciešamo līdzekļus.

4.lpp.

Skeitbordisti filmējas Ventspilī

Divas pasaulslavenas skeitbordistu komandas Sweet un Sk8mafia Eiropas tūres ietvaros pēc mūsu slavenākā skeitbordista Madara Apses uzaicinājuma iegriezās arī Ventspilī, kur divas dienas uzņēma jaunus videoklipus, kā arī ar elpu aizraujošu sniegumu priecēja vietējos ekstrēmā sporta piekritējus.

Bojā prestižu ar cilpu

Runā, ka mūsu sapņi atkarīgi no tā, kādas krāsas pidžamā dodamies gulēt. Samojeds vienmēr aizmieg ar baltu krāsu: iespējams, tāpēc tas naktīs negaudo un negriež zobus.

 

5.-6.lpp. TV programma


7.lpp. Otrā jaunība. Gaida iznākam dzejoļu grāmatu

Pensionētā skolotāja Vizma Brakanska uz sarunu ierodas pašas šūdinātā blūzē un svārkos. Kopā ar viņu atnāk arī balts pūdelis.

Katrs solis – caur ciešanām

Pateicoties ergoterapeites palīdzībai, daudzi pansionāta Selga iemītnieki, kas pārdzīvojuši insultu, atgūst ne tikai zaudētās funkcijas, bet arī pilnvērtīgu dzīves kvalitāti, pašvērtējumu un kustības prieku.

 

8.lpp. Sports. Pieticīgais un klusais Latvijas čempionāts

Gandrīz nemanāmi un bez jebkādas ažiotāžas pagājis Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kurš noteikti nesagādāja nekādu baudu ne pašiem sportistiem, ne arī viņu līdzjutējiem, ko lieliski apliecināja arī nelielais dalībnieku skaits un gaužām pieticīgie rezultāti.

Frisbijistiem pasaules līmeņa pieredze

Latvijas U19 vīriešu un sieviešu frisbija izlases, kuru sastāvā kopā spēlēja 14 ventspilnieki, ar dažādām sekmēm startējušas pasaules junioru čempionātos.

BMX braucēji spēkojās Smiltenē

Pēc Londonas olimpiskajām spēlēm arī Latvijā atsākušās BMX sacensības – Smiltenē, Silvas trasē, notika Latvijas Grand Prix piektā posma sacīkstes, kurās startēja arī sporta skolas Spars sportisti.

 

9.lpp. Brīvbrīdim. Iz pagājības

Šajā laikā pirms...

...85 gadiem

1927. gads. Gurķi. Pašreiz ir gurķu laiks. Gurķi ir lēti, sulīgi un, galvenais, viņus var iesālīt. Dažreiz nenoskaidrots paliek jautājums, vai gurķiem ir vitamīni. Zemenēm, tām vitamīni ir, tomātiem, tie esot viens vienīgs liels vitamīns, kāpēc gan gurķiem nevar būt vitamīni!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: