Policija Ventspils prokuratūrai nodevusi krimināllietas materiālus kriminālvajāšanas sākšanai pret 52 gadus veco vīrieti par sava dēla slepkavību, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse.

Jau ziņots, ka šī gada 4. februārī Ventspils novada Tārgales pagastā kādās mājās ticis lietots alkohols un izcēlies konflikts, kā rezultātā kaklā sadurts un notikuma vietā miris 26 gadus vecs vīrietis. Ventspils policijas iecirknī tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta - par slepkavību.

Sākotnēji aizdomās par minētā noziedzīga nodarījuma izdarīšanu nozieguma izdarīšanas vietā tika aizturētas divas personas – 38 gadus veca sieviete un 52 gadus vecs vīrietis.

6. februārī sieviete tika atzīta par aizdomās turēto un viņai piemērots drošības līdzeklis – uzturēšanās noteiktā dzīvesvietā un aizliegums izbraukt no valsts, bet, apkopojot izmeklēšanas gaitā gūtos pierādījumus un noskaidrojot notikuma apstākļus, 14. augustā kriminālprocess pret viņu izbeigts.

Par aizdomās turēto atzīts tika nogalinātā vīrieša tēvs, un viņam jau sākotnēji piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Viņš atzīst, ka ir vainojams sava dēla nāvē.

Ņemot vērā, ka izmeklēšanas laikā ir savākts pietiekami daudz pierādījumu kriminālvajāšanas uzsākšanai, lietas materiāli nodoti Ventspils prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai pret aizdomās turēto pēc Krimināllikuma 116. panta.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: