Ventspils pilsētas dome aicina dzīvojamo māju īpašniekus, pārvaldniekus, pašvaldības darbiniekus, kuru kompetencē ir dzīvojamo māju apsaimniekošana, 4.septembrī piedalīties seminārā "Dzīvojamo māju pārvaldīšanas tiesiskās problēmas un aktualitātes".

Seminārs organizēts sadarbībā ar semināru un konsultāciju centru "Letija" un tā noslēgumā dalībnieki saņems apliecības.



Semināru vadīs lektore, Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Tiesiskā nodrošinājuma pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītāja Vineta Dārzniece. Seminārāinformēs par aktuālajām un sagaidāmajām izmaiņām normatīvajā regulējumā, tiks pārrunāti jautājumi par parādu piedziņas problēmām, piespiedu zemes nomu, par prasībām pārvaldnieku profesionālajai kvalifikācijai u.c.

 

Interesentus aicinām pieteikties līdz 31.augustam. Precizējoša informācija saņemama Ventspils pilsētas domes Dzīvojamo māju privatizācijas nodaļā, Jūras ielā 36, 1.stāvā 7.kabinetā vai pa tālruni 63601219.

 

Lai nodrošinātu dzīvojamo māju kvalitatīvu apsaimniekošanu un pārvaldīšanu, no 2010.gada 1.janvāra ir spēkā Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likums. Viens no šī likuma mērķiem – pilnveidot dzīvojamo māju pārvaldīšanā iesaistīto personu kvalifikāciju, lai uzlabotu pārvaldīšanas darba organizāciju un efektivitāti. Katrai personai, kura nodarbojas un arī turpmāk vēlēsies nodarboties ar nekustamā īpašuma pārvaldīšanu, ir jāiegūst likumā noteiktais profesionālās kvalifikācijas līmenis. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: