Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis un "2011.gada sporta skolotāja" Anželika Šilberga no Ventspils 2.pamatskolas nedēļas nogalē devās uz Londonas olimpiskajām spēlēm.

Ministrs un sporta skolotāja tiksies ar Latvijas sportistiem, vēros sacensības un labāko sportistu apbalvošanu, kā arī spēļu noslēguma ceremoniju, kuru, svētdien, 12.augustā, sākot no plkst.22.50, varēs vērot arī "Latvijas Televīzijas" pirmajā un septītajā kanālā.

Ķīlis un Šilberga, kuri iekļauti Latvijas oficiālās delegācijas sastāvā, šodien tiksies ar Latvijas sportistiem olimpiskajā ciematiņā, klātienē vēros vieglatlētikas disciplīnu 4x100 m un 4x400 m stafetē vīriešiem, kā arī šķēpmešanas, kārtslēkšanas vīriešiem un 50 kilometru soļošanas vīriešiem apbalvošanas ceremonijas.

Svētdien, 12.augustā, ministrs un skolotāja plāno būt klāt basketbola finālsacensību spēlē un apbalvošanā, kā arī vakarā klātienē vērot olimpisko spēļu noslēguma ceremoniju. Skolotāja Šilberga neslēpj, ka ministra uzaicinājums viņu saviļņojis līdz asarām un liek justies novērtētai savā profesijā.

"Pieļauju, ka šī varētu būt vienīgā iespēja manā dzīvē klātienē vērot olimpiādi," teica skolotāja.

Kā ziņots, Latvijas delegācijā iekļauti 46 sportisti 12 sporta veidos. Latvijas atlēti olimpisko medaļu izcīņā iesaistījās 30 sporta disciplīnās.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: