Laikraksta “Ventas Balss” trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Apspriež nūdistu pludmali

Nūdistu pludmales esamība ik gadu raisa diskusijas. Dažiem plikņi traucē brīvi pastaigāt gar jūras krastu, bet nūdistiem nepatīk lūriķu un apģērbto klātbūtne.

Metāla zagļi iekāro aku vākus

Metāla zagļi vienas nakts laikā nozaguši 22 aku vākus Siguldas ielas apkārtnē. Tas pēdējā laikā ir kārtējais garnadžu uzlidojums.


2.lpp. Viedoklis: „Vecs kuģis”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Šā gada budžeta grozījumi liecina par nekvalitatīvu darbu 2012. gada valsts budžeta plānošanas procesā, intervijā raidījumā 900 sekundes sacīja valsts kontroliere Inguna Sudraba.»


3.lpp.

Jūrā glābj Zviedrijas pilsoni

Jūras spēku flotiles kuģis Astra glābšanas operācijas laikā līdz Ventspils ostai nogādājis sievieti, kurai netālu no Ventspils krastiem uz jahtas radušās veselības problēmas.

Trīs ar pusi mēnešu ilga avārija

Pēc ilgas un pacietīgas gaidīšanas Brīvības ielas 33/35 iedzīvotāji cer beidzot ieelpot ar pilnu krūti. Proti, uzsākti darbi, kas, cerams, novērsīs neciešamās smakas cēloni – līdz potītēm dziļo sastāvējušo kanalizācijas ūdens klājienu ēkas pagrabā, kas tur atrodas jau trīs ar pusi mēnešus.


4.lpp. Darbs un nauda. Frizieris mācās visu mūžu

Frizieru var būt, cik uziet, taču īstu meistaru – nav tik daudz. Lai sauktu sevi par meistaru, frizierim ir jāmācās visu mūžu. Jo pati dzīve jau nestāv uz vietas un frizūru veidošanas meistarība nav iedomājama bez mūsdienu kosmētisko līdzekļu, tehnoloģiju izmantošanas un zināšanām par modes tendencēm, krāsu veidiem un pat attiecību psiholoģiju.

Bezdarbnieka pabalstu maksās 9 mēnešus

Labklājības ministrija plāno izmaiņas bezdarbnieku pabalsta aprēķināšanas kārtībā. Tiek solīts, ka no 2013. gada 1. janvāra bezdarbnieku pabalsta izmaksas kopējais laiks būs 9 mēneši neatkarīgi no apdrošināšanas stāža.

 

5.lpp. Intervija. Ja patīk, visu var paveikt!

Veiksmīgi pabeigusi informācijas tehnoloģiju maģistrantūru, LINDA GULBE turpina pētniecisko darbu Ventspils Augstskolā (VeA). Šeit viņa atradusi savu aicinājumu – satelītattēlu apstrādes tehnoloģijas.

 

6.lpp. Sports. Čaklis dosies olimpiskajā skrējienā

Šodien savu posmu olimpiskās lāpas stafetē veiks Zūru pamatskolas sporta skolotājs Aivars Čaklis, kurš šo iespēju ieguva īpašā konkursā. Lāpas stafetei iespējams sekot līdzi tiešraidē internetā.

Leitis un Martužans spēkavīru finālā

Aizvadīts Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta pēdējais posms un noskaidroti desmit labākie spēkavīri, kuri finālā cīnīsies par čempiona titulu. Starp finālistiem ir arī abi mūspuses spēkavīri Mareks Leitis un Oskars Martužans.

Kērlings naktī, petanks Latvijas mērogā

Ventspils kērlinga klubs organizējis vēl nebijušu pasākumu – nakts kērlinga turnīru –, bet tajā pašā laikā kluba dāmas piedalījās Latvijas čempionātā petankā duetiem.


7.lpp. Brīvbrīdim. Pa govju taku

Mūžzaļā govs

Autors: Roberts Antinis (Lietuva)

Atrodas Piejūras kempingā, netālu no ieejas.

Iz pagājības

2002. gads...Inspektors Grauds darbosies Ventspilī. No 17. jūlija līdz augusta beigām mūsu pilsētā un tās apkārtnē notiks kaut kas pilnīgi nebijis; LNT sadarbībā ar Ventspils pašvaldību veidos jaunu latviešu TV seriālu Inspektors Grauds, ko uzņems Platforma Filma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: