Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” komanda atgriezusies no Latvijas Pasažieru pārvadātāju 16 veselības un sporta spartakiādes, kas notika no 20. līdz 22. jūlijam Ādažos, un kurā, spītējot reti nelabvēlīgiem laika apstākļiem, izcīnīta 1. vieta sešpadsmit komandu konkurencē.

Spartakiādes programmā komandām bija jāstartē 9 sporta veidos, no kuriem kopvērtējuma iekļāva 8 labākos rezultātus. Teicamus rezultātus uzrādīja mūsu frīsbija komanda, kura prata apspēlēt visus konkurentus, gūstot tikai uzvaras un atstājot pretiniekus sausā. Prieks par gūto uzvaru ir jo lielāks tāpēc, ka šis sporta veids ir jauns un spartakiādes programmā iekļauts pirmoreiz.

Ļoti sīva cīņa izvērtās volejtenisa laukumā, kur rezultāts izšķīrās spēles pēdējos mirkļos, un tika izcīnīta otrā vieta.

Diezgan negaidītu pārsteigumu sagādāja autobusa vilcēji, kuri arī ieguva otro vietu.

Tradicionāli labus rezultātus „Ventspils reiss” komanda uzrāda nakts zolītes turnīros. Arī šogad tikai nedaudz pietrūka līdz godalgotai vietai, rezultātā - ceturtā vieta, kas nav peļams rezultāts.

Tā kā pārējos sporta veidos startējušie arī cīnījās gods godam, rezultātā „Ventspils reiss” komanda kļuvusi par spartakiādes čempioniem. Tas nozīmē, ka nākamajā gadā LPPA 17. veselības un sporta spartakiādes organizēšana uzticēta pašvaldības SIA „Ventspils reiss”. Līdz ar komandu par izcīnīto uzvaru priecājās arī pārējie klātesošie, un daudzi pauda neviltotu prieku, ka varēs apmeklēt Ventspili.

Uzņēmumam jau ir zināma pieredze šāda veida pasākumu organizēšanā, kas gūta 2005. gadā, kad spartakiāde notika Ventspilī. Toreiz tajā piedalījās 33 komadas un kopējais dalībnieku skaits bija ap 2000 cilvēku.

Piedalīšanās spartakiādēs uzņēmuma komandai jau kļuvusi par tradīciju. Labi rezultāti uzrādīti vairākkārt: 2004. gadā iegūta 3. vieta, 2005. gadā  - 2. vieta, 2010. gadā – 3.v ieta.

Spartakiādes rezultāti neapšaubāmi apliecina, ka ieguldījumi veselīga dzīvesveida popularizēšanā atmaksājas. Uzņēmumā liela uzmanība tiek pievērsta darbinieku veselības stāvoklim, nodrošinot regulāras arodārsta konsultācijas, dzīvības un veselības apdrošināšanu, kā arī apmaksājot darbiniekiem peldbaseina apmeklējumus.

Pateicoties  vadības atbalstam, uzņēmuma komanda piedalās  ne tikai asociācijas organizētajos sporta pasākumos, bet arī Nordea Rīga maratonā, Ventspils pusmaratonā un nūjošanas festivālā.

Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” administrācija pateicas visiem, kas piedalījās sacensībās un arī līdzjutējiem, jo cīņa ar lietu nebija viegla, tāpēc gandarījums par izcīnīto pirmo vietu ir jo lielāks.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: