Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Virpuļstabi baida un iepriecina

Sestdien Jūrkalnē iedzīvotāji un atpūtnieki vēroja interesantu dabas parādību – virpuļstabu jeb, kā cilvēki to dēvē, tornado. Ap saules rietu viens pēc otra virs jūras snaikstījušies četri virpuļviesuļa pirksti.

Olimpiāde – katra sportista sapnis

Pirms pasaules lielākā sporta foruma – XXX Londonas olimpiskajām spēlēm, kuras sāksies jau šīs nedēļas nogalē, – Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs svinīgā pasākumā Livonijas ordeņa tikās ar mūsu olimpiešiem,kuriem viņš vēlēja veiksmi un startus personīgā rekorda līmenī.

2.lpp. Viedoklis: „Pašnāvnieku tilti”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Visā pasaulē netrūkst bēdīgi slavenu tiltu, no kuriem cilvēki metās zemē, sev padarot galu. Par laimi Vanšu tilts Rīgā ne tuvu nevar līdzināties citiem pasaules pašnavnieku tiltiem, jo tur lēcēju skaits mērāms simtos. Daudzi lēcēji speciāli dodas uz Sanfrancisko, lai nolēktu no Zelta vārtu tilta, un viņu skaits ir ap 1500. Tomēr arī Vanšu tilts ir Rīgas problēma, jo katra dzīvība ir vērta. »

3.lpp.

Esi laimīgs – jo dzīvo

Glābējsilītēs atstātajiem mazuļiem ir tiesības zināt savu identitāti. Tāpēc turpmāk tiem līdzi tiks dota Ceļa vārdu kastīte.

Irbes upē noslīkst jaunietis

Ģimenei no Rīgas traģiski beigusies laivošana pa Irbi. Kādā straujākā posmā upe paņēma 17 gadus veca jaunieša dzīvību.

 

4.lpp. Novadā. Uzmana, cik lūpu krāsas izmanto

Pašdarbība ir viens no veidiem, kā bagātināt pagastu kultūras dzīvi, uzskata Ziru teātra dalībnieces Daiga Salmiņa, Ligita un Anita Pāvelsones. Viņam tuvākas ir sadzīviska satura lugas, kurās dzirkst humors.

Novada skaņākā vieta apsūno

Popes estrādes liktenis aizvien vēl ir zem jautājuma zīmes. Kamēr estrādes (grausta) īpašniece SIA Jaunpope un Ventspils novada pašvaldība, kam pieder zeme zem tās, nevar vienoties, tikmēr iedzīvotāji ir neizpratnē par to, kāpēc tādu vietējo vērtību aizlaiž aizvien dziļāk postā.

Staltbriežiem Zūru mežos 100

Atceroties šo faktu, uzstādīts piemiņas akmens, veltīts Fridriham fon Buholcam, Verneram fon Buholcam un Vilhelmam fon Koškulam.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Futbolisti pārliecinoši iekļūst ceturtdaļā

Latvijas futbola kausa izcīņas ceturtdaļfinālā bez kādām problēmām iekļuvuši FK Ventspils futbolisti, kas astotdaļfināla spēlē izbraukumā, turklāt nespēlējot ne tuvu savā labākajā sastāvā, ar 3:0 pieveica 1. līgas vicelīderi BFC Daugavu (Daugavpils).

Līderpozīcijās izvirzās Honda juniors

Pēc ceturtā Nordtrop Ventspils Ltd pludmales futbola čempionāta posma sacensībām notikusi līderu maiņa – tagad uz kopvērtējuma pirmo vietu pakāpušies Honda juniors spēlētāji, bet iepriekšējie līderi Liepāja nokrituši uz trešo pozīciju.

7.lpp. Dome informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: