27. jūlija vakarā Ventspilī Kite Party ballītes laikā pludmali pieskandinās Francijas disko karaļa Cerrone muzikālā šova Dance Party Live at Versailles koncertieraksts.

Leģendāro koncertu, kas kaitbordistus un pasākuma apmeklētājus iesildīs vakara ballītei, piektdien, 27. jūlijā, no plkst. 22.00 uz lielā ekrāna piedāvās rīdzinieces Natālijas Carkovas izveidotais starptautiskais mūzikas kanāls iConcerts un Lattelecom televīzija.

 

Cerrone ir viens no disko, house un techno mūzikas aizsācējiem un ikoniskākajiem māksliniekiem. Kā atzinuši Kite Party organizatori, viņa 2005. gada Dance Party Live at Versailles šovs, kas vienkopus pulcēja vairāk nekā 100'000 disko mīļotāju, lieliski iederēsies kaitborda cienītāju un draugu pludmales dejās.

 

Šogad Baltijā lielākais un tradīcijām bagātākais kaitbordistu salidojums jeb Kite Party 2012 norisināsies no 26. līdz 29. jūlijam Ventspils sērfa pludmalē. Nedēļas nogali jau astoto gadu piepildīs gan sacensības un kaitborda apmācības, gan neatņemamas aktīva dzīvesveida sastāvdaļas – koncerti un pludmales ballītes.

 

iConcerts ir pirmais Eiropā izveidotais 24/7 HDTV dzīvās mūzikas kanāls ar populārāko un labāko pasaules mūziķu un mūzikas festivālu koncertu ierakstiem. Ekskluzīvi Latvijā kanālu gan skaņas un attēla SD, gan augstākajā (HD) kvalitātē piedāvā Lattelecom televīzija. iConcerts kanālu izveidojusi rīdziniece Natālija Carkova un to visā pasaulē skatās vairāk nekā 60 miljonos mājsaimniecību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: