Noslēdzies Ventspils 1.atklātā čempionāta petankā priekšpēdējais sacensību veids jaukto divnieku komandām.

Šoreiz spēles noritēja bez lieliem pārsteigumiem - pirmās trīs vietas sadalīja komandas ar pieredzējušu spēlētāju sastāvu. Pārliecinošu pirmo vietu ar astoņām uzvarām deviņās spēlēs izcīnīja komanda „M&P”, kurā spēlēja Gunta Millere, Agita Puriņa un Sandis Krists Puriņš (attēlā). Otrā vieta Evai Martinsonei un Kristapam Božem, kuri startējot komandā "OKEI'', čempionātu noslēdza ar septiņām uzvarētām spēlēm. Ar sešām uzvarām un trīs zaudējumiem trešajā vietā ierindojās komanda "2vi" (Evita Brālīte un Ēriks Viļumovs).

 

Šonedēļ Piedzīvojumu parka petankas laukumos uzsākušās cīņas pēdējā čempionāta izspēles veidā – vienspēlēs. Sacensībās par Ventspils čempiona titulu atsevišķās konkurencēs individuālajā meistarībā piedalās 15 sievietes un 10 vīrieši. Vienspēļu pamatturnīrs turpināsies divas nākamās nedēļas, kad spēlētāji aizvadīs apļa turnīru, bet līdz 1. septembrim ir paredzēts izspēlēt izslēgšanas spēles un finālu pēc olimpiskā izspēles principa.

 

Visi interesenti ir aicināti vērot čempionāta pamatturnīra spēles Ventspils Piedzīvojumu parkā 24., 25. jūlijā, 1., 2., 6. un 8. augustā, sākot no pkst. 19. Savukārt, nākošās nedēļas nogalē, 28. -29. jūlijā no plkst. 10 līdz 16 petankas spēles cienītāji varēs sekot līdzi starptautiskā turnīra „Ventspils 2012” norisei.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: