Ventspils pilsētas pašvaldība ir iedalījusi līdzekļus Ls 10 504 apmērā, ko paredzēts izlietot vienreizējā materiālā pabalsta izmaksai mācību līdzekļu iegādei, uzsākot jauno mācību gadu.

   

Pabalstu varēs saņemt bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, kā arī trūcīgi un maznodrošināti bāreņi un bez vecāku gādības palikuši bērni.

Pabalstu Ls 21 apmērā saņems bērni no trūcīgām un maznodrošinātām ģimenēm, pabalstu Ls 30 apmērā saņems bāreņi, kuri mācās vispārizglītojošā skolā, Ls 43 lielu pabalstu – bāreņi, kuri mācās profesionālās izglītības iestādē, bet pabalstu Ls 85 apmērā paredzēts izmaksāt bāreņiem, kuri mācās augstskolā.

Kopumā vienreizējo pabalstu mācību līdzekļu iegādei varētu saņemt 449 bērni un jaunieši. Lai saņemtu pabalstu mācību līdzekļu iegādei, ģimenei jābūt piešķirtam trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes statusam, kā arī Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā jāiesniedz iesniegums un izziņa no mācību iestādes.


Sociālais dienests pabalstus izmaksās no 2010. gada 16. augusta līdz 2010. gada 24. septembrim Sociālā dienesta kasēs Raiņa ielā 10 un Talsu ielā 39, Ventspilī. Pabalstu iespējams arī pārskaitīt uz pabalsta pieprasītāja norēķinu kontu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: