Pašvaldības SIA "Ventspils reiss" komanda laikā no 20. līdz 22. jūlijam piedalīsies Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācijas (LPPA) rīkotajā 16. sporta un veselības spartakiādē, kas šogad notiek Ādažos.

Sacensību mērķis ir veicināt aktīvu atpūtu, pieredzes apmaiņu un ciešāku savstarpējo kontaktu veidošanu, kā arī noskaidrot sportiskākos LPPA biedrus un komandas. Tradicionāli sacensību dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja startēt gan komandu, gan individuālajos sporta veidos.

Piedaloties spartakiādē, PSIA „Ventspils reiss” galveno uzmanību pievērš tieši komandas startam, kur jāpiedalās 9 sporta veidos. Populārākie ir volejteniss, jautrības stafete, nakts zolīte un priekšnieku sacensības. Divus iepriekšējos gadus īstu sacensību garu radīja tieši profesionālās sacensības, kurās savu meistarību veiklā un meistarīgā autobusa vadīšanā nācās pierādīt autobusu vadītājiem, bet šogad paredzēta autobusa vilkšana. Kā jaunums klāt nākuši tādi sporta veidi kā frīsbijs un orientēšanās pēc leģendas, kas sacensību programmā iekļauti pirmoreiz.

Piedalīšanās veselības spartakiādēs un dažādos sporta pasākumos uzņēmuma darbiniekiem jau kļuvusi par tradīciju, un nokomplektēt komandu parasti nav grūti. Labi rezultāti uzrādīti vairākkārt: 2004. gadā iegūta 3. vieta, 2005. gadā, kad pašvaldības SIA „Ventspils reiss” bija spartakiādes organizators  - 2. vieta, bet 2010. gadā – 3. vieta.

Pateicoties vadības atbalstam, uzņēmuma komanda piedalās ne tikai asociācijas organizētajos sporta pasākumos, bet arī Nordea Rīga maratonā un Ventspils pusmaratonā. Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” lielu uzmanību pievērš darbinieku veselības stāvoklim ne tikai nodrošinot regulāras arodārsta konsultācijas, bet arī dzīvības un veselības apdrošināšanu, kā arī apmaksā darbiniekiem peldbaseina apmeklējumus, tādējādi veicinot veselīga dzīvesveida popularizēšanu.

Pašvaldības SIA „Ventspils reiss” jau 15 gadus sekmīgi nodrošina pasažieru pārvadājumus Ventspils pilsētā, rajonā un starppilsētu maršrutu tīklā, iznomā autobusus tūrisma braucieniem, kā arī sniedz informāciju par iepriekš minēto maršrutu autobusu kustības grafikiem un autobusu nomas iespējām.

Visu iepriekš minēto procesu veiksmīgu norisi nodrošina vairāk nekā 150 strādājošie, no kuriem 80 ir autobusu vadītāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: