20. jūlijā zagļi pastrādājuši 4 zādzības, bet Ugāles pagastā konstatēts nelikumīgs pieslēgums maģistrālajam naftas produktu cauruļvadam “Polocka-Ventspils”.

Iecavas ielas garāžu kooperatīvā konstatēts, ka ir uzlauzta garāža un nozagtas dažādas mantas. Materiālie zaudējumi 220 latu.

Bet 20. jūlijā ap plkst. 15.00 Celtnieku ielā konstatēts, ka, uzlaužot durvis, iekļūts dārza mājiņā un no tās nozagtas dažādas mantas. Materiālais zaudējums 185 lati.

Savukārt Platajā ielā Ventspils pasta nodaļā sievietei nozagts mobilais telefons "Nokia-x2-00", kuru viņa bija aizmirsusi zālē uz galda. Materiālais zaudējums 140 latu.

Bet ap plkst. 18.00 konstatēts, ka iekļūts garāžā Rindas ielā un no tās nozagts velosipēds, divas 20 litru tilpuma metāla kannas ar dīzeļdegvielu, un septiņi eļļas flakoni, radot 267 latu lielus zaudējumu. Par visiem zādzību gadījumiem uzsākts kriminālprocess.

20. jūlijā ap plkst. 09.00 Ventspils novada Ugāles pagastā konstatēts nelikumīgs pieslēgums maģistrālajam naftas produktu cauruļvadam " Polocka-Ventspils" 478.km.

Bet vakarpusē ap plkst. 21.40 notikuma vietā uz aizdomu pamata par naftas produktu zādzību no cauruļvada, izmantojot minēto nelikumīgo pieslēgumu, aizturēti divi vīrieši. Arī šajā gadījumā uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: