Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Eiropas medaļa pēc 12 gadu pārtraukuma

Ventspils airētājs Dagnis Iļjins izcīnījis sudraba medaļu Eiropas čempionātā U23 vecuma grupā. Tikt pie panākumiem šāda mēroga mačos ventspilniekiem nebija izdevies jau 12 gadus.

Siltina lielāko māju Ventspilī

Aktīvi renovēšanas darbi notiek dzīvojamā mājā Sarkanmuižas dambī 21 – viena no lielākajām daudzdzīvokļu mājām pilsētā. Katru dienu objektā strādā līdz 28 celtnieku. Tomēr daudzi mājas iedzīvotāji satraukušies, ka līdz ar nosiltināšanu viņu dzīvokļos varētu parādīties mitrums.


2.lpp. Viedoklis: „800 latu mēnesī”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Raidījums Panorāma vēstīja, ka Latvijā ir konstatēts paradoksāla parādība – trūkst gan darba, gan darbinieku. Es gan teiktu, ka nekā paradoksāla tur nav. Drīzāk tā ir likumsakarība, kas izriet no ļoti zemās darba samaksas, kas nekādi nekonkurē ar tepat līdzās esošo valstu darba samaksām. Tas, ka valstiskā līmenī tagad meklē iespējas, kā to pārraut gan ir sava veida paradoks, jo nekas tāds, kas veicinātu darba algas palielināšanu, nav manīts pat apspriešanas līmenī. Visi pēdējo gadu valdības lēmumi ir bijuši par taupīšanu, ne par pelnīšanu.»


3.lpp.

Vecmāmiņa pateicas ziedotājiem

Artūrs Spulle turpina ārstēšanos klīnikā Vācijā, nepacietībā gaidot mirkli, kad varēs atgriezties mājās. 

Ventspilī skan itāļu valoda

Mūsu pilsētā sapulcējušies itāļu valodas un kultūras cienītāji no vairākām valstīm, lai pilnveidotu valodas prasmes un zināšanas par šo valsti.

HBSI ieņems Bau-How vietu

Bau-How maksātnespējas process tuvojas noslēgumam, daļa mantas jau izpārdota un atlikušie māju moduļi šobrīd tiek izvesti, lai iztukšotu ražošanas ēku. Jau augustā tajā plāno ievākties ēkas īpašnieks – HBSI Production

4.lpp.

Kokiem vajadzīga kopšana

Pilsētas ielu rekonstrukcija paralēli citiem labumiem dāvā tās iedzīvotājiem arī prieku par zaļo stādījumu atjaunošanu. Šoruden jaunus kociņus iestādīs Embūtes, Pīlādžu, Sārnates ielā. Kopš pavasara 39 jaunās liepiņas iedzīvojas Liepu ielā.

5.lpp. Dzīvesziņas. Sprigana ķermeniska būtne

Sanita Rībena vienmēr saistījusi ar savu dzīvesprieku. Tādu dzirkstošu prieku, kas mirdz acīs, parādās žestos, paslēpjas lūpu kaktiņos un pat deguna galā. Viņa jau septiņus gadus praktizē jogu un divus gadus vada kundalini jogas nodarbības, palīdzot arī citiem rast līdzsvaru, bet kāds bijis Sanitas ceļš līdz smaidam?

6.lpp. Sports. Neverčiks palīdz uzvarēt Mazajam

Ghetto Basket otrais Ventspils posms beidzās ar kopvērtējuma līderu Mazais/SportosimVisi.lv uzvaru, kuru šoreiz palīdzēja kaldināt arī ventspilnieks Niks Neverčiks.


7.lpp. Intervija. Trīs gadi ar garīgi slimiem

Nebeidzamas injekcijas, pārtraukums, atkal injekcijas. Izmaiņas veselības stāvoklī netiek kontrolētas. Lietuvas psihiatriskajā slimnīcā pavadīti trīs gadi, bez dokumentiem un iespējas uzzināt, kāda ārstēšana nozīmēta. Galu galā veikta ekspertīze, un tiesa atzinusi, ka ALEKSANDRS BUHTIROVS ir vesels.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: