Svētdien plkst. 12.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā „Fantāzija” viesosies Latvijas radio bērnu ansamblis „Dzeguzīte” un Bulgārijas Nacionālā radio bērnu vokālais ansamblis „Radiokids”.

Abi kolektīvi var lepoties ar lielu pieredzi un neviltotu publikas mīlestību.

„Radiokids” savas pastāvēšanas laikā iedziedājuši vairāk kā četri simti dziesmu, izdevuši astoņus albumus, kā arī piedalījušies festivālos un konkursos. Ansambli vada Ilina Todorova.

Savukārt mazie „dzeguzēni” par sevi teic: „Mēs dziedam, jo kopā dziedāt sirds mums liek. Un visiem dāvinām pa priekam, lai katram maziņš ku - kū tiek.”

„Dzeguzītei” sadarbībā ar maestro Raimondu Paulu ierakstīti vairāk kā divdesmit mūzikas albumi. Daudz radošu projektu, dziesmu un dziesmu ciklu tapuši kopā ar komponistiem Ivaru Vīgneru, Gunāru Freidenfeldu, Kārli Lāci u.c. Ansamblis koncertējis Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā, Grieķijā, Dānijā, Krievijā, Itālijā, ASV, Turcijā un Bulgārijā. Ansambļa vadītāja Daila Martinsone.

Pasākumus Bērnu pilsētiņās vadīs labākais ciemiņu sagaidītājs Karlsons jeb Ventspils kultūras pasākumu vadītāja Indra Vītiņa.

Ieeja pasākumos bez maksas. 


Finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas dome.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: