Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lembergs svin uzvaru Anglijas tiesā

Vakar Anglijas tiesa pieņēmusi lēmumu, ar kuru tiek sagrauta prasība pret Aivaru Lembergu. Tuvākajā laikā tā lems par lietas izbeigšanu un prettiesiskā mantas iesaldēšanas rīkojuma atcelšanu. Paredzams, ka Lembergam tiks kompensēti arī iespaidīgie tiesas izdevumi.

Ventspils osta – otrā labākā pasaulē

Respektablā biznesa laikraksta Financial Times pētnieki Ventspils ostu atzinušu par otru labāko brīvo ekonomisko zonu starp pasaules ostām. Ventspils vārds gozējas pašā topa augšgalā, līdztekus Apvienotajiem Arābu Emirātiem.


2.lpp.Viedoklis: „Izcila nākotne”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.
«Britu laikraksta Finacial Times izdevums FDL Inteligence publicējis pētījumu Nākotnes globālās brīvās zonas, kurā Ventspils brīvosta novērtēta kā 7. perspektīvākā brīvā ekonomiskā zona pasaulē, bet starp ostām ierindota 2. vietā.»

3.lpp.

Pensionārs ziedo 10 000 eiro

Trešdien pēcpusdienā redakcijai piezvanīja ventspilnieks Ēriks, sakot, ka ziedojis Artūram Spullem 10 000 eiro.


4.lpp Vide. Ventspilnieki par jūru.

5.lpp.- 6.lpp. TV Programma


7.lpp. Intervija. 10 gadi no 70 pavadīti uz ūdens

Jūras svētku reklāmas seja šovasar ir KĀRLIS VANAGS. Pie viņa mājas Ostgalā plīvo Ventspils karogs, dārzā novietota miniatūra bāka, uz garāžas durvīm uzzīmēts kuģis. Kārlim patīk šī pilsēta, viņš prot pateikt paldies sava mūža nozīmīgajiem cilvēkiem. Kā smej pats vecais jūras vilks, no bijušā popiņa sanācis kārtīgs ventspilnieks, kurš zina, ko nozīmē komandas biedru bojāeja un pazušana bez vēsts.

8.lpp. Sports. Martužanam pirmā uzvara

Fantastisku uzvaru ceturtajā Siltums Jums Latvijas Spēkavīru čempionāta posmā, kas notika Jēkabpilī, guvis mūsu jaunais Ugāles spēkavīrs Oskars Martužans, kuram, starp citu, ir tikai 20 gadu.

Jūras svētkos rūks ūdensmotocikli

Arī šogad Jūras svētku ietvaros Ventspils Zilā karoga sērfotāju pludmalē notiks Baltijas un reizē arī Latvijas atklātā čempionāta otrā posma sacensības ūdensmotocikliem, kurās piedalīsies arī vairāki populāri šī sporta veida pārstāvji.

Honda juniors pirmais panākums

Trešajā Nordtrop Ventspils Ltd pludmales futbola čempionāta posmā pirmo reizi nepārspēti palikuši Hondajuniors spēlētāji, bet iepriekšējo divu posmu uzvarētāji liepājnieki šoreiz tikai piektie.

9.lpp Dome informē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: