Latvijas uzņēmuma Advaita Team, kas kopš pagājušā gada septembra atrodas Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatorā, produkcija nopērkama smalkos Londonas veikalos.

Londonas veikala Liberty, kas ir viens no iecienītākajiem, preču klāstā pieejami akupresūras paklājiņi Pranamat Eco, kas tiek izmantoti punktu masāžā un jogas nodarbībās. Izsmalcinātā veikala Liberty interese par Latvijas novatoru produkciju nav nejauša – veikals specializējas interjera, mājsaimniecības un ķermeņa kopšanas preču tirdzniecībā.

Ventspils Augsto tehnoloģiju parka ( VATP) projektu vadītāja Nataļja Lukaša stāsta, ka uzņēmums aktīvi izmanto programmas Starptautiskais mārketings iespējas. Šo programmu piedāvā Biznesa inkubators ar ES līdzfinansējumu un sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru.

Akupresūras paklājiņu Pranamat darbība balstās uz vispārzināmiem punktu masāžas jeb adatu terapijas principiem. Šīs iedarbības rezultātā atbrīvojas muskuļi, tiek stimulēta asinsrite, rimstas vai mazinās sāpes, paaugstinās cilvēka enerģijas kopējais līmenis.

Visi paklāja komponenti – pārklājumu, pildījumu un pašus lotosa ziedus ieskaitot – izgatavoti no ekoloģiskajiem materiāliem. Starp citu, lotosa zieda akupresūras paklājiņš ir izstrādes autoru patentēts. Advaita mājaslapā piedāvā dažāda izmēra un krāsas akupresūras paklājiņus, kā arī citu produkciju, ko izmanto jogā.   

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: