Pagājušās nedēļas nogalē daudzi sūdzējās par sliktu pašsajūtu, plosījās vētra un negaiss, kas mijās ar neciešamu svelmi. Kā izrādās, pie tā vainojams īpašais planētu stāvoklis.

Šonedēļ gaidāmajam zvaigžņu lietum ar to sakars ir mazs. Tas vairāk būs skats romantiķiem, ko katru gadu iespējams baudīt augusta naktīs. Šogad perseīdu plūsmas maksimums gaidāms naktī no 12.uz 13.augustu. Tā būs kā viegla un neilga atpūta disharmonijas periodā, ko šovasar bieži veido planētu stāvoklis.

Tas arī vainojams pie sliktās pašsajūtas un ķibelēm, kas piemeklēja pagājušajā nedēļā, jo no astroloģijas un astronomijas viedokļa bija īpaši kulminatīvs brīdis. Kā pastāstīja astronoms Kristaps Bankis daudzas planētas šobrīd sastājās disharmoniskā pozīcijā un pastiprināja spriedzi. Šāda situācija veidojas vidēji reizi desmit gados. Šādās reizēs pat tie, kas dzīvo harmonijā, jūtas slikti.

Savukārt tie, kuri jau ierasti atrodas trauksmainā stāvoklī, tādās dienās jūtas īpaši slikti. Astronoms atklāj, ka nu jau labu laiku planetārā enerģija ir ļoti nelabvēlīga un šis laiks nav piemērots lieliem biznesa darījumiem, pirkumiem un nav vēlams uzsākt ko jaunu. Arī precības šovasar labāk neplānot. Vislabāk ir dzīvot mierīgi, vairāk pārdomāt un nerosīties.

Astrologs brīdina, ka šobrīd Visums mums tikai krata ar pirkstu un rosina padomāt un šis ir tikai pārmaiņu sākums. Īpaša situācija iestāsies pēc 2012.gada. Astrologi norāda, ka vieglāk pārmaiņām pielāgojas tie, kuri ir elastīgi. Konservatīvajiem jau tagad ir un turpmāk kļūs vēl grūtāk. Latvieši kā konservatīvās un sīkumainās Jaunavas zīmes pārstāvji esot pakļauti „īpaši lielam sitienam”.

Mūs īpaši skar tieši sadzīves un ekonomiskās problēmas. Tomēr labā ziņa ir tāda, ka vairāk esam pasargāti no cita veida kataklizmām. Pagājušās nedēļas stiprais negaiss un vētra gan nebija nejaušība. Kopumā izveidojās līdzīga situācija, kāda bija Islandes vulkāna izvirduma laikā. Smogs un milzīgais karstums Krievijā arī nav nejaušība. Astrologs neko iepriecinošu mums arī tuvākajā laikā nesola. Ģeoloģiskas un dažāda cita rakstura kataklizmas turpināsies.

Šonedēļ varam nedaudz atvilkt elpu un parosīties, ja iecerēts uzsākt ko jaunu, slēgt darījumus vai risināt attiecību jautājumus. Pēc 15.augusta planētas, kustoties atpakaļ atkal nostāsies pozīcijā, kad īpaši sarežģīsies savstarpējo attiecību jautājumi. Lai nekļūdītos, Bankis iesaka sekot līdzi Mēness kalendāram.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: