Noslēdzies konkurss uz 1. pamatskolas un 6. vidusskolas direktoru amatiem.

Uz katru amatu kandidēja septiņi pretendenti.

Domes izglītības komisija no tiem par 1. pamatskolas direktori iesaka apstiprināt Sandru Šulci un par 6. vidusskolas direktori – Valentīnu Jankovsku. Atbilstoši noteikumiem amatu kandidāti jāapstiprina Izglītības un zinātnes ministrijā. Šobrīd atbilde vēl nav saņemta, bet Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis uzskata, ka faktiski jautājums izlemts.

Dabas zinātņu maģistrei Sandrai Šulcei ir 26 gadu pedagoģiskā darba pieredze. 1. pamatskola viņai nav sveša – tur viņa uzreiz pēc augstskolas beigšanas 13 gadu strādājusi par ģeogrāfijas skolotāju. Pēc tam viņas darba vieta bija vakara vidusskola, kur Šulce pasniedza ģeogrāfiju un bija direktores vietniece mācību darbā.

Valentīna Jankovska sākusi strādāt par skolotāju pirms 28 gadiem – pasniedza fiziku un matemātiku 1. vidusskolā. Vēlāk šajā pašā skolā pildījusi arī direktora vietnieces mācību darbā pienākumus. Izglītības zinātņu maģistres pēdējais amats bija Izglītības pārvaldes skolu metodiķe, bet 6. vidusskolā viņa mācīja arī skolēnus. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: