Ventspils virtuālās vēstniecības mājas lapas www.visitventspils.com aplūkošana mobilajās ierīcēs ir kļuvusi vēl ērtāka – ir izveidota tās mobilā versija.

Mājas lapa ir īpaši pielāgota satura skatīšanai mobilajos tālruņos un plaukstdatoros, nodrošinot piekļuvi informācijai no jebkuras vietas, ātrāku lapas ielādi, kā arī piemērotāku dizainu mazākiem tālruņu ekrāniem.

Mobilo versiju varēs lietot jau no 30. jūnija, kad Ventspilī notiks starptautiskā mākslas un mecenātisma projekta „Govju parāde Ventspils 2012” atklāšana. Pasākuma apmeklētāji savos tālruņos un plaukstdatoros varēs aplūkot notikumu kalendāru, atrast tūrisma objektus, naktsmītni vai vietu, kur ieturēt maltīti, izveidot savu Ventspils pastaigu maršrutu vai kļūt par reģistrētu virtuālo Ventspils vēstnieku. Jau tuvākajā laikā būs iespējama arī ventu pelnīšana.

Virtuālās vietniecības mobilā versija un pilsētā izveidotais valstī lielākais publiskais bezvadu interneta piekļuves (WiFi) tīkls „Ventspils-Guest”, kura piekļuves zona ir paplašināta, ietverot arī tādus populārus pilsētas vides objektus kā „Govs Matrozis”, „Govs Ceļotāja” un „Puķu govs”, nodrošina iespēju gan ventspilniekiem, gan pilsētas viesiem bez maksas piekļūt internetam un saņemt nepieciešamo informāciju par atpūtu un izklaidi Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: