No 2012. gada 2. jūlija Ventspils pilsētas Sociālais dienests uz remonta laiku pilsētas kreisā krasta iedzīvotājus pieņems ēkā Lielajā ielā 7, kas pilsētas iedzīvotājiem zināma kā kādreizējais Ventspils Skolēnu jaunrades nams. Sociālā darba speciālisti iedzīvotājus pieņems lielajā zālē (ieeja no Skroderu ielas puses).

Remonta laikā Sociālā dienesta telpās Raiņa ielā 10 tiks veikts kosmētiskais remonts, tāpat tiks veikti arī uzlabojumi, lai personām ar īpašām vajadzībām uzlabotu vides pieejamību.

Līdzšinējā iedzīvotāju pieņemšanas kārtība Sociālajā dienestā netiks mainīta, paliek spēkā arī visi iedzīvotājiem jau ierastie pulksteņa laiki, kuros sociālā darba speciālisti pieņem klientus.

Tāpat kā iepriekš, pilsētas kreisā krasta iedzīvotāji uz pieņemšanu pie sociālās palīdzības organizatoriem varēs pierakstīties, zvanot klientu apkalpošanas speciālistam pa tālruni 63601210.

Paredzams, ka remontdarbi Sociālajā dienestā varētu ilgt vismaz vienu mēnesi. Par laiku, no kura Sociālā dienesta darbinieki iedzīvotājus atkal pieņems Raiņa ielā 10, Sociālais dienests iedzīvotājus informēs atsevišķi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: