Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Vītolbergus spēcina lauku miers

Dzimšanas dienā dēls un meitas zemniecei Lienītei Vītolbergai uzdāvināja teleskopu, un viņa palaikam paskatās zvaigznēs. Trīs ūdrandnieces bērni ļoti labi jūtas laukos, tikai viena meita aizmukusi uz Rīgu, un dubļi, dubļi nu nemaz nav traucēklis Piltenē palikušajiem būt laimīgiem.

Šoferīšu apzinīgums iepriecina

Līgosvētku laikā autovadītāji bijuši visai apzinīgi un dzērumā apkārt nav braukājuši. Par to pārliecinājās arī Ventas Balss, kas piedalījās policijas reidā.

2.lpp.Viedoklis: „Diezgan pozitīvi”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis pirmdienas rītā pēc svētkiem atzinis, ka viss noritējis diezgan pozitīvi. Ķuzis arī sacīja, ka cilvēki kļuvuši saprātīgāki. Patīkams pārsteigums, ka policijas šefs, kā ierasts, nesāka slavēt policistu darbu un nepierakstīja pozitīvos rezultātus savu padoto nopelniem»

3.lpp.

Jauna ziedu skulptūra – Zaķis

Zaķu grupiņai, kas puķu skulptūras veidolā apmetusies netālu no Piedzīvojumu parka un Mazbānīša Kalna stacijas, pievienojies vēl viens garausis.

Kolkā noslīkst divi cilvēki

Līgo dienā pie Kolkas raga, apgāžoties kajakiem, noslīkuši divi cilvēki.

Svētki pagājuši klusi un mierīgi

Šogad Līgosvētki bija skopi ar brīvdienām. Iespējams, tāpēc tie pagājuši visai mierīgi.

4.lpp. Novadā.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Pirmās pārbaudes spēles

Latvijas jauniešu basketbola izlases, kuru sastāvā ir arī vairāki mūsu pilsētas spēlētāji, aizvadījušas četras pārbaudes spēles, kurās izcīnījušas trīs uzvaras, kā arī reizi piedzīvojušas zaudējumu.

Ventspils uzvar, Butriks atgriežas

Latvijas Virslīgas čempionāta 15. kārtas spēlē negaidīti smagu uzvaru izcīnījuši FK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā tikai ar 1:0 (0:0) pieveica turnīra pastarīti – komandu Metta/LU. Tajā pašā laikā kluba rindas papildinājis arī tā bijušais uzbrucējs Andrejs Butriks.

Peldētāji Latvijas čempionātā

Rīgā norisinājās Latvijas pieaugušo čempionāts peldēšanā, kurā pie vienas sudraba medaļas – 1500 metru brīvā stila distancē – tika arī mūsu jaunais talants Roberts Jurčenko.

7.lpp. Intervija. Viņai ir skaistas acis un gari, kupli mati, ass un gudrs prāts. Vidusskolā ALINA ROTARA bija teicamniece, arī tagad, studējot maģistrantūrā Ventspils Augstskolā, viņa lepojas ar labu vērtējumu. Pasniedzēji Alinu raksturo kā mērķtiecīgu un uzcītīgu studenti. Par spīti tam, ka viņai ir bērnu cerebrālā trieka un ierobežotas kustību spējas, Alina prot priecāties par dzīvi un vēlas apceļot pasauli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: