Sagaidot Pilsētas svētkus, Ventspils bibliotēka izsludina fotokonkursu "Sapnis par Ventspili".

Konkursa mērķis - iesaistīt ventspilniekus pilsētas foto dokumentēšanā, veidojot savu skatījumu uz pilsētu, tverot nozīmīgus mirkļus, parādības, lietas un notikumus Ventspils dzīvē.
 

Mākslinieciski augstvērtīgākos un no novadpētnieciskā viedokļa nozīmīgākos darbus noteiks vērtēšanas komisija, kurā iekļauti Ventspils bibliotēkas pārstāvji un pieaicinātie eksperti.


Elektroniskā formātā iesūtītie fotoattēli būs skatāmi Ventspils bibliotēkas mājaslapas virtuālajā izstāžu galerijā, nodrošinot komentēšanas un vērtēšanas iespējas. Labākie fotoattēli būs apskatāmi izstādē Ventspils Galvenajā bibliotēkā no šā gada 1. augusta.


Izstādes apmeklētāji, balsojot par sev iepatikušos fotogrāfiju, laikā no 1. līdz 3. augustam noteiks Skatītāju balvas ieguvēju. Konkursa uzvarētāji un Skatītāju balvas ieguvējs tiks sveikti 4. augustā Grāmatu svētku laikā Rātslaukumā.


Konkursā var piedalīties jebkura persona vai personu grupa, kura iesniegusi Nolikumam atbilstošus darbus līdz 2012. gada 30. jūlijam.


Sīkāka informācija un konkursa Nolikums pieejami Ventspils bibliotēkas mājas lapā internetā: www.biblioteka.ventspils.lv vai pa tālruni 63623598.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: